Öneri ip tv uygulaması?

Sponsorlu Bağlantılar

meg1ddo

meg1ddo

Üye
    Konu Sahibi
ip tv uygulaması?
Mağzada rmtp ve m3u8 gibi formatları destekleyen bir tv uygulaması varmı kullanan ozellikle .m3u8 formatını desteklemesi gerekir, tvizzle diye bir uygulama var onda sorun var mağaza hata veriyor inmiyor uygulama, buna benzer bir uygulama tavsiyesi verecebilir misiniz yada tvizzle yi neden indiremiyorum acaba? mağaza hata kodu: 80004005

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
HdTv var, m3u8 ve mms destekliyor

ON9

ON9

Üye
Benim Crt 55 ekranı destekler mi bu uygulama :/

meg1ddo

meg1ddo

Üye
    Konu Sahibi
HdTv var, m3u8 ve mms destekliyor
teşekkürler m3u8 desteği var ama oynatmıyor bi türlü linki yapıştırıp oynat dediğinde oylece kalıyor linki kanal olarak ta kaydedemiyorum sanırım bir sıkıntı bu guncellemede belki duzeltilir ileride, başka program varmı acaba bildiğin, mağazada çok var tv uygulaması ama açıklamalarda m3u8 desteğinden bahsedilmediğinden tek tek indirip kurma zamanım da yok, vlc diye bir uygulama getirdiler ama ne telefondaki videoları düzgün oynatabiliyor ne iptv desteği var ne de .flac oynatamıyor neden vlc yi yayınladılar şu an çözmüş değilim.
m3u8 player diye bir uygulama mağazada kullanan varmı acaba? ucretli, hakkında yorum yapılmamış fazla bilgi de bulamadım duzgun çalıştığını bilsem satın alırdım.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Vlc playeri deneyin isterseniz :)

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bence mağazadan kaynaklı hata prognoza da güncellenmiyor

meg1ddo

meg1ddo

Üye
    Konu Sahibi
Vlc playeri deneyin isterseniz :)
vlc player hiçbir işe yaramıyor ne doğru dürüst video oynatabiliyor ne .flac çalabiliyor ne ip tv destekliyor, ne için mağazada duruyor hala onu da anlamış değilim.

Üst Alt