Oğuzhan
Üye
evet biliyorum androide ençok hangi sisteminde sattığını bilyorsun ozaman
bırakın tartışmayın en iyisi android windows phone diyorsunuz birde ne varkı windows phone da
- - - Eklendi - - -
tabi ki android ama bana kalırsa bu android birkaç yıl sonra bitecek geriye ios ve windows phone kalacak onun dışında samsung htc vb. markalar başka işletim sistemine de yönelebilir
Tizen gibi
evet tizene güveniyorum benAndroid tabii ki daha çok satar..IOS biraz daha paraya bakıyor diyebilirim..Android bir sürü telefon var
- - - Eklendi - - -
Sağlamlık bakımından Galaxy s II daha iyi amaHızlarını karşılaştırdım , Gs2 4s'in yanına yaklaşamıyor ama
- - - Eklendi - - -
Tizen gibi
Her iki işletim sistemi sayesinde telefon üreticileri zengin biz ise çenesi yorulan züğürtleriz o kadar.
e ençok hangi sisteminde sattığını bilyorsun ozaman
en iyi en çok satacak diye bir şey yok.
- - - Eklendi - - -
ki bence ios en iyide değil.
Android cihazların fiyatı daha uygun olduğu için çok satılıyor. Yoksa bence en iyisi IOS. Tüm cihazlarım apple benimNew iPad, iPhone, MacBook..
Android cihazların fiyatı daha uygun olduğu için çok satılıyor. Yoksa bence en iyisi IOS. Tüm cihazlarım apple benimNew iPad, iPhone, MacBook..
adam zengin dağılın
şuan ios en stabil sağlam performans veren sistem ötesi varmı ? birde fark ederseniz tek model ve satış oranları inanılmaz birdaha düşünmek lazım bence kalitesini anlamak için
en iyi en çok satacak diye bir şey yok.
- - - Eklendi - - -
ki bence ios en iyide değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?