Püf Noktası iOS'da Video Döndürme Nasıl Yapılır ?

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
iOS'da Video Döndürme Nasıl Yapılır ?
iOS işletim sistemine sahip Apple ürünlerinden herhangi birini kullanıyorsanız ve cihazınızda yer alan videoları döndürmek istiyorsanız veya videolar üzerinde detaylı düzenlemeler yapmak istiyorsanız bu yazımda yer alan basit ama bir hayli kullanışlı olan iOS video düzenleme uygulamasına göz atmanızı tavsiye ediyorum.

Şirketler kendi arayüz yazılımlarında varsayılan olarak Google Fotoğraflar uygulamasını veya kendi geliştirdikleri galeri uygulamalarını kullanıyorlar. Bu standart galeri uygulamaları genellikle fotoğraflar konusunda birçok farklı düzenleme imkanı sunarken ne yazık ki benzer özellikleri video tarafında kullanıcılara sunmuyor. Bu yazımda sizlere iOS video döndürme işlemi telefon üzerinde nasıl yapılır onu kısaca göstereceğim.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Öncelikle tıklayarak Video Tools: Reverse Crop Edit ismine sahip olan kullanması bir hayli kolay olan uygulamayı Apple cihazınıza indirin ve çalıştırın. Daha sonrasında uygulamanın ana ekranında iken düzenlemek istediğiniz videoyu seçin. Karşınıza gelen ekranın üst tarafında yer alan "Edit" butonuna basın. Bu sayede ekranın alt kısmında videoyu terse çevirme, video döndürme veya video hızı gibi farklı ayarları görebilirsiniz.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bu alt kısımda yer alan basit seçeneklerden video döndürme seçeneğini kullanarak videonun yönünü değiştirebilirsiniz. Ardından kayıt butonu ile videoyu galerinize kayıt edebilir ve arkadaşlarınız ile paylaşabilirsiniz.
 

Ekli dosyalar



Üst Alt