ios'a uygulama geliştirme ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ahmetc503

Konu Sahibi
ios'a uygulama geliştirme ?
Arkadaşlar ios için küçük bir uygulama geliştirmek istiyorum ama internette bunun hakkında yararllı bir bilgi bulamadım.Bilen varsa yardımcı olabilirmi

Not: işletim sistemim windows 7 acaba uygulama geliştirmek için bir mac mi lazım

R.A.M

Üye
mac'e gerek yok ama işine yarayabilir ama programlama mantık ve uğraş gerektiren iş söyleyeyim

ahmetc503

Konu Sahibi
Kardes çok saol bakıyorum. Bu arada bende mantık bol da uğraşma kısmı biraz sıkıntı

- - - Eklendi - - -

Arkadasım ilgin için çok teşekkür ederim fakat verdigin sitede sadece videolu anlatım var ve benim net kotali :-(

nadir_89

Üye
Uygulama yazsan bile yukleyemezsin sertifika gerekiyor oda yıllık 99$
Uygulama normalde sadece mac te geliştiriliyor
Ama flash ilede yapabilirsin
Flash da yaptığın uygulamayı kaydedebilmek icinde sertifika gerekiyor iOS a uygulama gelistirip yüklemek okadar kolay değil

tüh ben win 8 için uygulama marketine uygulama geliştirecektim...... inş ondada böyle yıllık ıllık zavazingolar olmaz

R.A.M

Üye
tüh ben win 8 için uygulama marketine uygulama geliştirecektim...... inş ondada böyle yıllık ıllık zavazingolar olmaz

program yapması çok zor bunu söyleyeyim ben 1 yıldır uğraşıyorum az çok ders almayınca olmuyor programlamanın temeli algoritma ve döngülerden oluşuyor en basitinden başlamak lazım eğer ben bu işi yaparım diyosan c#'dan başla.

ahmetc503

Konu Sahibi
yaparım ama 99$ istiyolarmış sertifika için bunun doğru olduğuna emin misiniz

15097

Üye
Yani bu işin oluru yok diyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...