İOS,Windows phone 8,Android, hepimiz kardeşiz gelin burada tek vücut olalım :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

varrick

Üye
Yaşasın symbian .
Niye symbian yok ?

Arkadaş, onlar para için rekabet yapıyorlar ben kullanıcı kardeşliğinden bahsediyorum ben iOS yi övsem nolucak Apple bana para mı verecek?

Öyle bişi var yanlız bunu ismi lazım olmayan firmalar yapıyor

evroo

Üye
    Konu Sahibi

Öyle bişi var yanlız bunu ismi lazım olmayan firmalar yapıyor
Söyle firmayı Bişey olmaz bizlerin içi dışı bir olmalı ki hepimiz birbirimizi anlayalım mesela herkez kendi telefonunda sevmediği özellikleri saymaya başlasın

Söyle firmayı Bişey olmaz bizlerin içi dışı bir olmalı ki hepimiz birbirimizi anlayalım mesela herkez kendi telefonunda sevmediği özellikleri saymaya başlasın
konuyu açan kişi olarak önce sen başlayabilirsin.

tamam ben android tarafına geçiyorum

evroo

Üye
    Konu Sahibi
Başlıyorum şarzım biraz oyun oynadığımda 5 saat gidiyor cildiricam sarj aletimle cebimde dolaşmaktan biktim ve Apple in klavyesinden bıktım ha birde jealbreak siz ise 10 para etmez

mcnpl4

Üye
kardesler mutlaka anlasamamazlik cekememezlik yapar zaten bosverin ama symbian da olsun mutlaka hala tartisma yapilan sistemlerden. bi zamanlar diger sistremlerle asiri karsilastiriliyodu cok ban yiyen oldu.

evroo

Üye
    Konu Sahibi
Ben başladım ama gerisi gelmedi bu ne pehriz ne patlıcanlı musakka!! Karnım açıktı bu arada neyse şimdi kendi telefonlarınızdan alalım!! Benimkinin üzerine kötüleme yorumu istemiyorum!!!

3 evetle uğurluyoruz sizi

Tepkiler: doctorrr

ANIL

Admin
Anlaşıldı

Tepkiler: abandonware
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...