Tavsiye ios vs windows phone 8

bence lumia 8.1 le herşey değişecek ama sen bilirsin

Degissede ios rahatligi vermez , arayüzü cok farkli

Arayüzün rahatlığı kişiye göre değişir. Kimine WP8 arayüzü daha rahat, basit gelir.

Tepkiler: muhammettvurucu
Kendi fikrimi soyledim yardimci olmak icin kimse wp8 kullanamaz demedim!

K.bakma kardesim ama hazirda bekliyorsunuz , herkes kendi fikriniz yaziyor sonucta

Tepkiler: Invoke

Emre

Üye

senin Kararın

Tepkiler: beytullah6767

fx57

Üye
    Konu Sahibi
tmm neyse komikti de iphone 5 iyi demi o gelecek sonuçta hangi renk beyaz mı siyah mı

Asıl 5 te beyaz iyi. Ama o kadar vereceksen 5S alman daha iyi.

meg1ddo

Üye
beyaz alın, 5 in siyahını ben kullandım kılıfta dahi soyulma oluyor nasıl bir malzeme kalitesi varsa artık, 5s te de soyulma oluyor, beyazında da siyahtaki ile aynı oranda soyulma oluyor ama renginden dolayı beyaz belli etmiyor.

şuan için tabiiki 5s hatta i5 almak daha mantıklı,fakat şu nisan ayındaki Blue etkinliğini beklemekte fayda var diyorum.

Kullanmadan kullanmaya fark var .abimde siyah 5s var ,kilif kullanmiyor 1tane bile cizik yok . Oyle masaya oraya buraya ,sigara paketinin yaninda tasirsaniz tabi mahvolur . Sen bana guven siyah al.

Anußis

Üye
Kullanmadan kullanmaya fark var .abimde siyah 5s var ,kilif kullanmiyor 1tane bile cizik yok . Oyle masaya oraya buraya ,sigara paketinin yaninda tasirsaniz tabi mahvolur . Sen bana guven siyah al.

O sana şansa gelmiş bir çok siyah iphone 5 kendiliğinden boya atmaya başlıyor , tecrübe ile sabit