Telefon Tavsiyesi İos ve androidin farkı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
m_uzun6

m_uzun6

Üye
    Konu Sahibi
İos ve androidin farkı
Arkadaşlar ıos ve androidin farkı ne? Ben androidciyim fakat bazı arkadaşlar bana ıos ile herseyi yapabilirsin diyor. Bu "hersey" in içine nelr giriyor ve bunların farkları ne açıklayabilirmisiniz?

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Arkadaşlar ıos ve androidin farkı ne? Ben androidciyim fakat bazı arkadaşlar bana ıos ile herseyi yapabilirsin diyor. Bu "hersey" in içine nelr giriyor ve bunların farkları ne açıklayabilirmisiniz?

ikisinide kullanmadığım için objektif bir yorum olacak :)

ios en stabil ve uygulama desteği açısından en iyi sistemdir os işletim sistemi gerçekten verileri iyi işliyor ve stabillikte üstüne yok bu bilgisayarında da telefonununda da aynı şekil windowsta gördüğünüz hataları bir mac'te görmeniz zordur ya da android işletim sistemli bir cep telefonunda kasma olabilir virüs girebilir ama iphoneda bu imkansıza yakın hatta öyledir. İos daha düşük bir işlemci ve ramle androide göre daha stabil çalışır android özellikle rame çok yüklenir ama buna göre zaten iyi bir android cihaz aldığında ram ve işlemcisi yüksek olacaktır. İosa göre saha kişiselleştirebilir bir sistemdir ve biraz daha karışıktır. İos daha doğrusu apple diyelim google'a göre sistemlerine daha çok sahip çıkan bir firmadır çünkü apple'da pek alternatif yoktur. Sürekli aynı sistem üzerine çalışır ama androidi bugün birçok marka kullanıyor HTC, Samsung, Sony vs vs. Bu yüzden uyum sorunu olabiliyor. Farklar bana göre böyle gördüğümü söylüyorum ios bence daha iyi. Ama iphone o kadar iyi değil çünkü şöyle birşey var telefonun yalnız içini değil dışını da kullanıyoruz ios sistem bakımından çok iyi ama malasef ioslu cihazların malzeme kalitesi pek iyi değil aldığı paraya göre.

Kerim.

Kerim.

Üye
ios'un en guzel yani jailbreak bence.appstore dan istedigin gibi ucretli herseyi yukleyebiliyorsun.bu androidde de mevcut ama yok uyumsuz apk,yok viruslu apk,yok uyumsuz sd dosyasi falan ugrastiriyor biraz.

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
Stabillik=ios
Oyun uygulama=ios
Performans=ios

Gelistirilebilirlik=android
Widget=android
Secenek=android

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt