İOS ve Android

Sponsorlu Bağlantılar

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
İOS ve Android
Birinci tablo indirme sayıları, ikinci tablo gelirler.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: ismailkilgoz

kapakli511

kapakli511

Üye
kaynak ?

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Miui ın g+ hesabında yayınlandı

skylinegti

skylinegti

Üye
birçok markanın android kullanmasına rağmen ios uygulama indirme seviyesi çok iyi ayrıca ios da gelirlerin yüksek olma sebebi marketindeki uygulamaların çoğunun ücretli olması olabilir...

• Beğen
Tepkiler: Samet.25
oleytoo

oleytoo

Üye
Google play'in çoğu çöp app store ile yarışamaz.

• Beğen
Tepkiler: Zafer Arslan ve Samet.25
TheDanger

TheDanger

Üye
stabilite istiyorsaniz tek yol iOS. eger telefonda emir komuta bende olsun diyorsaniz android. sahsen androidsever biriyim ama iOS olsa hayir demem. o akiciligi yasamak isterim. gel gor ki maalesef maddi durum yok :D

• Beğen
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
İos da arayüz namına bişey yokki :D çok sade arkadaşın 4s i kurcalamıştım biraz

TheDanger

TheDanger

Üye
arayuzsuz ve kasmasi olmayan bi telefon daha iyi degil mi sizce ? yada 4 cekirdege ragmen kasan bi android mi daha iyi harika bir arayuzu olup ?

• Beğen
MrExpert

MrExpert

Üye
birçok markanın android kullanmasına rağmen ios uygulama indirme seviyesi çok iyi ayrıca ios da gelirlerin yüksek olma sebebi marketindeki uygulamaların çoğunun ücretli olması olabilir...

Ezber konuşmayalım appstoredaki uygulamaların çoğu paralı değil genel olarak bilmeden konuşmayalım androidde market gelirinin düşük olmasının nedeni beleşçiliğe kaçan android kullanıcılarının apkyı indir yükle mantığından dolayı bu durum böyle ioste korsan kullanan az.

• Beğen
TheDanger

TheDanger

Üye

Ezber konuşmayalım appstoredaki uygulamaların çoğu paralı değil genel olarak bilmeden konuşmayalım androidde market gelirinin düşük olmasının nedeni beleşçiliğe kaçan android kullanıcılarının apkyı indir yükle mantığından dolayı bu durum böyle ioste korsan kullanan az.

Cevremde sadece PP25 uygulamasini kullanan cok. sadece o uygulamadan bahsediyorum. diger uygulamayida kullanan bi ton insan var iOS ta.

Samet.25

İos kullanmadim yani inceleme yapacak kadar ama android kullanmama ragmen ios a ayri bi sempatim var gercekten cok stabil inkar etmemek gerekir androidden stabil yigidi oldur hakkini yeme android inde rom olayini seviyorum yani telden sıkılinca bi rom yukluyosun yeni telefon almis gibi oluyosun iki sistemide ayri ayri seviyorum iosu denemeyi cok istiyorum bidahaki telim de ios olur buyuk ihtimal

Takipçi Satın Al

Üst Alt