Türe Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: Yanlız şimdi konuyu tam olarak okudum.Uygulama çökmesini denemişler.Androidde uygulama çökmedi bende bugüne kadar.tek sorun yavaş çalışması. Genişletmek için tıkla ... Aha az once geldi bir gol haberi bursa'dan.
~N.A.W.Y~' Alıntı: Yanlız şimdi konuyu tam olarak okudum.Uygulama çökmesini denemişler.Androidde uygulama çökmedi bende bugüne kadar.tek sorun yavaş çalışması. Genişletmek için tıkla ... Aha az once geldi bir gol haberi bursa'dan.
PriZm Üye Türe' Alıntı: Aha az once geldi bir gol haberi bursa'dan. Genişletmek için tıkla ... Twitter 1 kere çökmedi bende.Fix permissions yapmanı ve datadata partitionunu kontrol etmeni öneririm.
Türe' Alıntı: Aha az once geldi bir gol haberi bursa'dan. Genişletmek için tıkla ... Twitter 1 kere çökmedi bende.Fix permissions yapmanı ve datadata partitionunu kontrol etmeni öneririm.
meme4 Üye MaxipmaN' Alıntı: symbianda hiç çokmedı ıosun daha çok çökmesine şasırdım Genişletmek için tıkla ... adam akıllı uygulama yokki çöksün
MaxipmaN' Alıntı: symbianda hiç çokmedı ıosun daha çok çökmesine şasırdım Genişletmek için tıkla ... adam akıllı uygulama yokki çöksün
ultraslan_66 Üye papakudioflu' Alıntı: Bursa ne alaka Süleyman Genişletmek için tıkla ... bazıları için bursanın önemi çok büyük. bu yüzden yazmıştır
papakudioflu' Alıntı: Bursa ne alaka Süleyman Genişletmek için tıkla ... bazıları için bursanın önemi çok büyük. bu yüzden yazmıştır
Türe Üye papakudioflu' Alıntı: Bursa ne alaka Süleyman Genişletmek için tıkla ... Fenerlilere hediyem abi