İos Skyfire devam mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ungood20

ungood20

Üye
    Konu Sahibi
İos Skyfire devam mı?


Önce Android için piyasaya sürülen SkyFire internet tarayıcısı, dün ilk defa iOS kullanıcılarıyla buluştu. Flash video izlemeye hasret iOS tebâsına gibi gelen bu uygulamanın satışları bir anda patladı ve patlama sunuculara yansıdı. Sunucular iflas edince, uygulama sahibi, uygulamasını satıştan çekti. “Tükendi” tabelasını çakmayı da ihmal etmedi. Çünkü hakikaten HTML 5 stream’i, adamları tüketti.

SkyFire, 3 dolara tanınmış sitelerden Flash oynatma imkânı ve de birkaç ilave özelliği bulunan bir Safari sunuyor. Aslında içindeki tarayıcı tamamen Safari. Üzerini sarmalıyor ve işlevler ekliyor.

Yaptığı en can alıcı şey, (bazı) sitelerdeki Flash video’ları ayırt edip onları havada (on-the-fly) iOS’un anladığı HTML 5 olarak basmak. Bu “stream” işlemi, doğal olarak SkyFire‘ın kendi sunucuları üzerinden yapıldığı için işin ucu web’in bir bölümünün yükünü omuzlamaya varıyor.

Türk kullanıcısı, dizi sitelerinden yerli dizileri izleyip dizi keyfini iPhone‘da da sürdürebilir mi göreceğiz. SkyFire sunucu ve ağ kaynaklarını artırıp tekrar satışa çıktığında, hızlı davranın.

Kaynak biraz eski şuan durumlar nasıl?
 
  • Beğen
Tepkiler: SavinMe


SavinMe

SavinMe

Üye
:D Yuppiii
 
ungood20

ungood20

Üye
    Konu Sahibi
mevcutta kullananlar memnunmu nasıl uygualma.
ios hızlı olduğu icin bunuda hızlı yapar diye düşünüyom iyi gibi ipod tocuh alınca artık denicem
 
iphonekilavuzu

iphonekilavuzu

Üye
Uygulama fena değil. kullandığım kadarıyla hızlı görünüyor.
 
ungood20

ungood20

Üye
    Konu Sahibi
deniycem kanka :kop:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt