Ios Istenilen Versiyona Yükseltme Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Cihansu31

Üye
    Konu Sahibi
Ios Istenilen Versiyona Yükseltme Yardım
İyi geceler arkadaslar benim sorum iOS 7den shsh kaydı ile 5.0.1 e düşürdüm ve suan ben istediğim versiyona telefonu yükseltebilirmiyim acaba bilginiz var mı ? iOS 6 kullanmak istiyorum da. Şimdiden teşekkürler yardım için.

dolby

dolby

Üye
Kullandığın cihaz iphone 4 heralde, Yine SHSH kaydının bulunduğu ios 6 sürümüne geçebilirsin.. Geçmeden önce tekrar kontrol et ve kaydını al..

Cihansu31

Üye
    Konu Sahibi
Shsh kaydı maalesef iOS 5 de var sadece 6da yok gecemicez herhalde ya

Cihansu31

Üye
    Konu Sahibi
Yardım edecek ?

frk uzn

frk uzn

Üye
Tavsiyem ios 5 de kalman boşver 6 yı 7 yi

Cihansu31

Üye
    Konu Sahibi
iOS 5 güzel ama cogu uygulama 6 istiyor ya

frk uzn

frk uzn

Üye
Geçenlerde bi makale okumuştum 6 istiyo ya, senin cihazda 5 varsa 5 i destekleyen sürüm indirilsinmi diye soru soruyordu

zx6r

zx6r

Üye
telefona o kadar para veriyoruz istediğimiz sürümde kullanamıyoruz deli ediyor beni bu elma.. bir hata ettik güncelledik geri dönemiyoruz.. ama tahminimce yakındır bi downgrader çıkması.. sana tavsiyem 5te kal 7ye geçme yoksa telefon çöp olur. zira 6nın imzaları zaten kapalı..

marist

marist

Üye
telefona o kadar para veriyoruz istediğimiz sürümde kullanamıyoruz deli ediyor beni bu elma.. bir hata ettik güncelledik geri dönemiyoruz.. ama tahminimce yakındır bi downgrader çıkması.. sana tavsiyem 5te kal 7ye geçme yoksa telefon çöp olur. zira 6nın imzaları zaten kapalı..
Yavaş yavaş iyileştirmeler yapıyorlar. İos 7.0.4 ü yayınladılar.

Üst Alt