15097 Üye MoonLife01' Alıntı: beyler bu android now her androidli telefona gelecekmi sanki öyle birşey duymuş gibiydim Genişletmek için tıkla ... iOS'te bile varsa Android'de neden olmasın
MoonLife01' Alıntı: beyler bu android now her androidli telefona gelecekmi sanki öyle birşey duymuş gibiydim Genişletmek için tıkla ... iOS'te bile varsa Android'de neden olmasın
PriZm Üye MoonLife01' Alıntı: beyler bu android now her androidli telefona gelecekmi sanki öyle birşey duymuş gibiydim Genişletmek için tıkla ... Google Now Android 4.1.1 icin gecen gün güncelleme geldi artık sesleri daha iyi tanıyor hızlı konuşsam dahi tanıyor .ve acıklamanın altında 4.0.X ve düşük sürümlerde uyumsuzdur yazıyordu yani bence gelmeyecek
MoonLife01' Alıntı: beyler bu android now her androidli telefona gelecekmi sanki öyle birşey duymuş gibiydim Genişletmek için tıkla ... Google Now Android 4.1.1 icin gecen gün güncelleme geldi artık sesleri daha iyi tanıyor hızlı konuşsam dahi tanıyor .ve acıklamanın altında 4.0.X ve düşük sürümlerde uyumsuzdur yazıyordu yani bence gelmeyecek