iOS fanatikleri buraya. Düşünceleri alalım lütfen.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hackedbygobel

Üye
    Konu Sahibi
iOS fanatikleri buraya. Düşünceleri alalım lütfen.
"Bu kullanıcının tercihi Apple'dır. This Time Apple marka cihazlar kullanmaktadır ama asla Android veya başka bir platform düşmanı değildir.Apple tercih sebebim ise ; Apple'ın iOS için sunduğu muhteşem yazılım desteği , stabilitasyon ve kalitedir. Apple " think different " düşüncesi ile hareket eder.Bu yüzden
diğer cep telefonlarında olan ve gayet basit şeyler gibi görünen özellikler Apple cihazlarında yer almayabilir veya başka şekilde yer alabilir.Apple şirketinin vermiş olduğu yazılımsal ve donanımsal durumlar kullanıcılar tarafından yargılanabilir.Apple cihaz kullanmak yada kullanmamak tamamen kullanıcının insifiyatindedir. " diyen kaç kişi var, sebepleriyle birlikte alabilir miyim? :)

Revengeful

Emekli Yönetici
Sebepleri yazılmış zaten :D her türlü İOS

KayraBey

KayraBey

Üye
Birgün bende iOs kullanırım belki

Symbianize

Symbianize

Üye
stabil bir isletim sistemi destegi yuksek ve jb yaptinmi herseye elverisli daha sayayimmi

phasan

phasan

Üye
her gun ıos

Symbianize

Symbianize

Üye

istedigin gibi kisisellestirebilecegin tweaklar her sitenin program destegi (hangi siteye girsen cogunun iphone uygulamasi var ) siri sanal asistan normal bi 8 mp kameradan daha guclu kamera saglam donanim cok hassas dokunmatik ekran en az 2.5 yil yazilim destegi mukemmel kulaklik performansi bunlar bana gore artilari

hackedbygobel

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler. :)

Epple

Epple

Üye
Bi kere su androidin menusu cok tiksindirici geliyor bana springboarddan sonra. Belkide sirf bu yuzden androidi sevmem. Ayrica ios u kisisellestiremiyosun, multitaskingi kotu diyenlere de anlam veremiyorum. Arkadasin dedigi gibi en az android kadar kisisellestirsin jb ile. Multitaskinginin de neresi kotu onu da anlayamadim. Bence ios suan icin kullanilabilecek en adam akilli os.

15097

15097

Üye
Söyleyecek kelime bulamıyorum.Sadece tek kelimeyle "HARİKA" demek geliyor içimden.Neredeyse her şey için hayatımızı kolaylastırıcak bir uygulama var.İstemedigin kadar oyun var.Kullanması ayrı bir zevkli.Zaten sende yazmıssın nedenlerini :spr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...