Markettekileri klavyeye uyarlayabiliyor muyuz? Bide bazilarinda gülücük koyuyoruz başka ifade çıkıyor twitter da felan. Stabili lazim.markette olacaktı bir bak dilersen.
Link var mı
Emojiler font klasöründe ufak bir değişiklikle değiştirilebilir.
Usta bunu nasıl yapıcaz biri banada anlatsın ve root şart heralde ?
Ben S3'e root yapamıyorum usb girişimde sorun var pcye bağlandığımda üstten gelen depolama ya da kamera seçeneği gelmiyor framaroot filan bir ton şey denedim yok olmuyor. Şarj oluyor ama depolama veya kamera olarak gözükmüyoraynen root şart. uygun bi zamanda yaparsam bu konu altında anlatırım. benden önce biri yaparsa o da anlatabilir. zor bişey değil ama uğraşmak istemiyorum şuan için
Ben S3'e root yapamıyorum usb girişimde sorun var pcye bağlandığımda üstten gelen depolama ya da kamera seçeneği gelmiyor framaroot filan bir ton şey denedim yok olmuyor. Şarj oluyor ama depolama veya kamera olarak gözükmüyor
Yok olmuyorbaşka pc de denedin mi? ya da pc ye bağla telefonu ayarlardan depolamaya gir sağ üstte ki seçeneklerden usb bilgisayar bağlantısını kontrol et bi.

Yok olmuyor![]()
3 farklı pcde denedimbazen pc den kaynaklanabiliyor driverlar nedeniyle. ondan demiştim.

3 farklı pcde denedim![]()