iOS Cihazlarda Boş Yer Açma & Hızlandırma (Windows)

Sponsorlu Bağlantılar

cartel79

cartel79

Üye
    Konu Sahibi
iOS Cihazlarda Boş Yer Açma & Hızlandırma (Windows)
[h=2][/h]
PhoneClean

PhoneClean hızlı ve basit bir şekilde iPhone & iPad & iPod cihazlarda içeriklere (sistem, uygulama dosyaları vs) ait kalıntıları temizleyerek boş yer açmayı sağlamaktadır.

PhoneClean uygulamalara ait cache dosyaları, off-line dosyaları ve geçici medya dosyalarını temizleyerek cihaz hafızasında boş alan açmakta ve cihazın işleyişi hızlandırmaktadır.

Desteklenen iOS Cihazlar (iOS 5 & 6):

iPhone Series: iPhone, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, etc.

iPad Series: iPad (wi-fi, wi-fi+3G), iPad 2 (wi-fi, wi-fi+3G), the new iPad (wi-fi, wi-fi+4G), etc.

iPod Series: iPod touch 1, iPod touch 2, iPod touch 3, iPod touch 4, etc.

• Beğen
Tepkiler: savas_yal

15097

15097

Üye
:tşk: deneyeceğim.Gerçekten yararlı bir paylaşım.

cartel79

cartel79

Üye
    Konu Sahibi
ne demek faydali olduysa sevinirim

El-CD

El-CD

Üye
bu restore tarzı birşey mi acaba ? Yani tüm içeriğimizi mi siliyor yoksa gereksizleri mi ?

cartel79

cartel79

Üye
    Konu Sahibi
Sadece gereksizleri siliyor

systemboys

systemboys

Üye
ya peki benim için gereksiz olduğunu düşünüp sildiği şey bana lazım olan bişey olursa ne olacak :D

15097

15097

Üye
ya peki benim için gereksiz olduğunu düşünüp sildiği şey bana lazım olan bişey olursa ne olacak :D
Bence öyle değildir.Yani kalıntı gibi bizim bile haberimizin olmadığı şeyleri siliyordur.

systemboys

systemboys

Üye
hıh evet bak öyle olabilir

Jomolocco

Jomolocco

Üye
program iyi

cartel79

cartel79

Üye
    Konu Sahibi
Konunun en üstünü isi okursaniz zaten neyi sildigini yaziyor ve gereckten her iphonu'u olanin mutlaka indirmesi gereken bir program

15097

15097

Üye
Uzun bir aradan sonra denedim 137 mb'lık gereksiz dosya/öğe buldu ve sildim.Tekrar teşekkürler :)

Üst Alt