seco_can_can
Üye
eyvallah hocam sağolasın profile yüklerken developer profile diye aratıp yüklüyorum ama public profil ile aynı yere yönlendirme yapıyorMuhtemelen sizin public beta hocam pb6 çıktı normal beta 7 çıktı çünkü. Ama ikisi de aynı yazılım merak etmeyin
geliştirici profilini kapattılar herhalde anlamadım bende halka açık profil yükledim o yüzden ama ne fark edecek yazılım aynı ve aynı anda geliyoeyvallah hocam sağolasın profile yüklerken developer profile diye aratıp yüklüyorum ama public profil ile aynı yere yönlendirme yapıyor
geliştirici profilini kapattılar herhalde anlamadım bende halka açık profil yükledim o yüzden ama ne fark edecek yazılım aynı ve aynı anda geliyo
Nasil aciliyor ?Tuş kilidini orta tuşa basmadan da açabiliyormuşuz ben yeni fark ettim çözüm gelmiş haberim yok
ayarlar - genel - erişilebilirlik- ana ekran düğmesi - parmağı koyarak açNasil aciliyor ?
parmak izi okumadanmı bahsediyorsun ?ayarlar - genel - erişilebilirlik- ana ekran düğmesi - parmağı koyarak aç
hocam tuş kilidi açarken home tuşuna basma olayı seçmeli olmuş onu demek istedim 9 daki gibi yapabiliyoruzparmak izi okumadanmı bahsediyorsun ?
Anladim tesekkur ederim hocamhocam tuş kilidi açarken home tuşuna basma olayı seçmeli olmuş onu demek istedim 9 daki gibi yapabiliyoruz
ben beta da bi sıkıntı yaşadım hocam uzun süre sonra kulaklık takayım dedim ama arada hışırtı ve bazen dışarı ses verme problemi çıktı 9 a döndüm bi sıkıntı yok 10 beta da kulaklık problemi yaşadım kulaklık pek kullanan biri değilim ama sıkıntı olur diye 9 a tekrar döndümArkadaşlar sanki kulaklık çıkışı da ayrı bir düzenlemeden geçmiş gibi durmuyor mu? Mesela daha önce aynı kulaklıkla dinlediğim müziği son güncelleme ile daha detaylarına kadar duymaya başladım. Sanırsam Apple bir yandan da iPhone 7 için hazırlık da yapıyor bu alanda.
iPhone ileLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızuygulamasından gönderildi.
iyi günler arkadaşlar.iphone 5s kullanıyorum.cihazda 9.3.5 yüklü.daha önceleri 9 betayı yüklemiştim.dünden beri ios 10 beta yüklemeye çalışıyorum.ios 10 indiriyorum yükle dediğimde''bu profili yüklemeden öce ios 9 beta software profile profilini silin'' diye bir not çıkıyor bu 9 betayı nasıl silebilirim.teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?