0343434
Üye
Ben beta 5 den beta 6 ya geçince aşırı derece hızlandı telefon(uygulama açma geri çıkma) eskiye göre.Bence kesinlikle kurmalı herkes
iPhone ileLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızuygulamasından gönderildi.
Bende zaten kesinlikle katılıyorum zaten ama uygulamalar bir güncellemeye ihtiyacı var. Çünkü tam olarak altyapısı desteklemediği için kasmalar takılmalar oluyor. Yoksa sisten uygulamaları kesinlikle hızlı zaten. Zaten iOS 10 şu anki hali ile birlikte iOS 9'dan bin kat daha iyi.
iPhone ileLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızuygulamasından gönderildi.
iphone 6 ios 9.3.4 bırakılmalı mı ? yoksa 10 a geçilmeli mi arkadaşlar.
profil silinmiştir profili yüklediniz mi hocam ?arkadaş beta 5 ten 9.3.4 e döndüm beta 6 görünmüyor güncellemelerde ne yapmam lazım beta 6 yı yüklemek için
profil silinmiştir profili yüklediniz mi hocam ?
evet hocam yükledim
hocam bende beta 2 de olmuştu direk beta 5 e geçmiştim öyle olucak galiba yine ya 6 yada finali görücek diye bekliyorumHocam bendede olmamıştı silip bir daha yükledim profili düzeldi.
ben 5 te kaldım hocam şansımaBeta 7 geldi arkadaşlar.
Yok şu an bayağı hızlandı cihaz. Bence geçilebilir bir sürüm olmuş. Tabii ilerleyen saatlerde bazı konularda fikrimi yine belirteceğim.ben 5 te kaldım hocam şansıma
hocam ben beta 5 te iken 9.3.4 e döndüm ama beta 6 çıkınca yükliyim dedim ama 5 göründü yükledim şuan 6 yı yeni gördü siz 7 dediniz bakıyorum 60 mblık bi beta 6 yüklendi bende daha yeni geri döndükten sonra güncel betayı göremiyorum malesefYok şu an bayağı hızlandı cihaz. Bence geçilebilir bir sürüm olmuş. Tabii ilerleyen saatlerde bazı konularda fikrimi yine belirteceğim.
hocam ben beta 5 te iken 9.3.4 e döndüm ama beta 6 çıkınca yükliyim dedim ama 5 göründü yükledim şuan 6 yı yeni gördü siz 7 dediniz bakıyorum 60 mblık bi beta 6 yüklendi bende daha yeni geri döndükten sonra güncel betayı göremiyorum malesef
baya bi yöntem deniyorum ama sonuç yok beta 6 yı daha yeni gördümSanırsam bu sıkıntı genel olarak var. Profili yeniden yüklemenizi öneririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?