vlknsmnc
Üye
Tamam ozaman tesekkur ederim cok sagol yedekle almam gereklimi tel uzerinden yapicamSıkıntı yok kardeşim orjinali dediğin betaları yükleyen kullanıcılara göre final oluyor. Her telefon final alır. Beta kursan bile sıkıntı yok.
iPhone ileLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızuygulamasından gönderildi.
Tamam ozaman tesekkur ederim cok sagol yedekle almam gereklimi tel uzerinden yapicam
Almadan yapiyorum ozaman tesekkur ederim ilgin icinValla bence almana gerek yok ama istersen al. Çünkü iOS 9 a geri dönmeyeceksin. iOS 10 iOS 9 u 270 le solladı gidiyor şuan.
iPhone ileLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızuygulamasından gönderildi.
Almadan yapiyorum ozaman tesekkur ederim ilgin icin
Arkadaşlar şu orta tuşa basarak kilit açmadan kurtulmanın bir yolu yokmu
He hocam kalkmışmı o iş iyi olmuş o zaman en son beta 2 kullandım
Telefon baya bi hızlanmış yalnız uygulamadayken geri gelince falan.Şu klasörden geri gelince uygulamalar bi bulanık bozuk gibi oluyor 1 saniye o düzelmemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?