. . . EmreG . . . Üye hsynkckygcı@' Alıntı: Ben 1 saat önce telefondan yükleme yaptım 20 dakika içinde indi kurdum, şimdi daha iyi olmuştur. Emojiler gelmemiş yeni, orta parmak gelseydi keşke Genişletmek için tıkla ... Hocam 5s te Kasmalar Var mı Hâlâ ?
hsynkckygcı@' Alıntı: Ben 1 saat önce telefondan yükleme yaptım 20 dakika içinde indi kurdum, şimdi daha iyi olmuştur. Emojiler gelmemiş yeni, orta parmak gelseydi keşke Genişletmek için tıkla ... Hocam 5s te Kasmalar Var mı Hâlâ ?
0MG90 Üye hsynkckygcı@' Alıntı: Ben 1 saat önce telefondan yükleme yaptım 20 dakika içinde indi kurdum, şimdi daha iyi olmuştur. Emojiler gelmemiş yeni, orta parmak gelseydi keşke Genişletmek için tıkla ... Assistive Touch'a bakar mısın? Önceden basınca seçenekler çıkıyordu şimdi sadece ana ekrana dön olarak ayarlayabiliyormuşuz.
hsynkckygcı@' Alıntı: Ben 1 saat önce telefondan yükleme yaptım 20 dakika içinde indi kurdum, şimdi daha iyi olmuştur. Emojiler gelmemiş yeni, orta parmak gelseydi keşke Genişletmek için tıkla ... Assistive Touch'a bakar mısın? Önceden basınca seçenekler çıkıyordu şimdi sadece ana ekrana dön olarak ayarlayabiliyormuşuz.
. . . EmreG . . . Üye 0MG90' Alıntı: Assistive Touch'a bakar mısın? Önceden basınca seçenekler çıkıyordu şimdi sadece ana ekrana dön olarak ayarlayabiliyormuşuz. Genişletmek için tıkla ... Artık Özelliştirilebiliyor Assistive Touch...
0MG90' Alıntı: Assistive Touch'a bakar mısın? Önceden basınca seçenekler çıkıyordu şimdi sadece ana ekrana dön olarak ayarlayabiliyormuşuz. Genişletmek için tıkla ... Artık Özelliştirilebiliyor Assistive Touch...
foreverthe Üye SeeTake' Alıntı: Hocam 5s te Kasmalar Var mı Hâlâ ? Genişletmek için tıkla ... Yok hocam kasma filan gayet iyi
SeeTake' Alıntı: Hocam 5s te Kasmalar Var mı Hâlâ ? Genişletmek için tıkla ... Yok hocam kasma filan gayet iyi
0MG90 Üye SeeTake' Alıntı: Artık Özelliştirilebiliyor Assistive Touch... Genişletmek için tıkla ... İyi olmuş inse bende bakıcam
SeeTake' Alıntı: Artık Özelliştirilebiliyor Assistive Touch... Genişletmek için tıkla ... İyi olmuş inse bende bakıcam
foreverthe Üye 0MG90' Alıntı: Assistive Touch'a bakar mısın? Önceden basınca seçenekler çıkıyordu şimdi sadece ana ekrana dön olarak ayarlayabiliyormuşuz. Genişletmek için tıkla ... Assistive Touch aynı hocam. Özelleştirme filan da gelmiş
0MG90' Alıntı: Assistive Touch'a bakar mısın? Önceden basınca seçenekler çıkıyordu şimdi sadece ana ekrana dön olarak ayarlayabiliyormuşuz. Genişletmek için tıkla ... Assistive Touch aynı hocam. Özelleştirme filan da gelmiş
sLeepLe Üye 0MG90' Alıntı: Yok ya kasmaz 64bit çip var yükleyeceksen iTunes ile yükle daha hızlı iner Genişletmek için tıkla ... zaten itunes ile sıfırlayıp yükliycem ben betalar kasıyordu takılma yapıyodu da ondan bi düşündürdü
0MG90' Alıntı: Yok ya kasmaz 64bit çip var yükleyeceksen iTunes ile yükle daha hızlı iner Genişletmek için tıkla ... zaten itunes ile sıfırlayıp yükliycem ben betalar kasıyordu takılma yapıyodu da ondan bi düşündürdü
foreverthe Üye Wi-Fi ben de iOS 8 sürümlerinde biraz geç bağlanıyordu şimdi öyle bir sorun kalmamış sLeepLe' Alıntı: zaten itunes ile sıfırlayıp yükliycem ben betalar kasıyordu takılma yapıyodu da ondan bi düşündürdü Genişletmek için tıkla ... En iyisi öyle hocam ben yükledim ama sonradan temiz kurulum yapıcam
Wi-Fi ben de iOS 8 sürümlerinde biraz geç bağlanıyordu şimdi öyle bir sorun kalmamış sLeepLe' Alıntı: zaten itunes ile sıfırlayıp yükliycem ben betalar kasıyordu takılma yapıyodu da ondan bi düşündürdü Genişletmek için tıkla ... En iyisi öyle hocam ben yükledim ama sonradan temiz kurulum yapıcam
sLeepLe Üye hsynkckygcı@' Alıntı: Assistive Touch aynı hocam. Özelleştirme filan da gelmiş Genişletmek için tıkla ... beta sürümde özelleştirebiliyordun ana sürümde kaldırdılar mı
hsynkckygcı@' Alıntı: Assistive Touch aynı hocam. Özelleştirme filan da gelmiş Genişletmek için tıkla ... beta sürümde özelleştirebiliyordun ana sürümde kaldırdılar mı
. . . EmreG . . . Üye hsynkckygcı@' Alıntı: Yok hocam kasma filan gayet iyi Genişletmek için tıkla ... Eyvallah Hocam Ama iTunes İle 34 Saat Diyor =)
hsynkckygcı@' Alıntı: Yok hocam kasma filan gayet iyi Genişletmek için tıkla ... Eyvallah Hocam Ama iTunes İle 34 Saat Diyor =)
sLeepLe Üye SeeTake' Alıntı: Eyvallah Hocam Ama iTunes İle 34 Saat Diyor =) Genişletmek için tıkla ... benim arkadaşıma da 2 gün bana da 60 saat diyo 150 saat olmaz mı
SeeTake' Alıntı: Eyvallah Hocam Ama iTunes İle 34 Saat Diyor =) Genişletmek için tıkla ... benim arkadaşıma da 2 gün bana da 60 saat diyo 150 saat olmaz mı
. . . EmreG . . . Üye Ne Güzel 70 Dakika Diyordu Bir Ara... Çay İçeyim Diyene İnternet Bağlantısı Kesilmiş. Şimdi 100 Saatlere Bile Çıktı =)
Ne Güzel 70 Dakika Diyordu Bir Ara... Çay İçeyim Diyene İnternet Bağlantısı Kesilmiş. Şimdi 100 Saatlere Bile Çıktı =)
0MG90 Üye sLeepLe' Alıntı: zaten itunes ile sıfırlayıp yükliycem ben betalar kasıyordu takılma yapıyodu da ondan bi düşündürdü Genişletmek için tıkla ... Bende 9.1 falan çıkınca dfu ile atarım kendine gelir Zaten iPad2'nin son güncellemesi
sLeepLe' Alıntı: zaten itunes ile sıfırlayıp yükliycem ben betalar kasıyordu takılma yapıyodu da ondan bi düşündürdü Genişletmek için tıkla ... Bende 9.1 falan çıkınca dfu ile atarım kendine gelir Zaten iPad2'nin son güncellemesi
sLeepLe Üye itunes hata verdi iptal etti güncellemeyi internetten ipsw dosyasını buldm 40 dk indiriyor indirip öyle mi yapsam
itunes hata verdi iptal etti güncellemeyi internetten ipsw dosyasını buldm 40 dk indiriyor indirip öyle mi yapsam
foreverthe Üye sLeepLe' Alıntı: beta sürümde özelleştirebiliyordun ana sürümde kaldırdılar mı Genişletmek için tıkla ... Yok hocam hala var [emoji1]
sLeepLe' Alıntı: beta sürümde özelleştirebiliyordun ana sürümde kaldırdılar mı Genişletmek için tıkla ... Yok hocam hala var [emoji1]
foreverthe Üye sLeepLe' Alıntı: itunes hata verdi iptal etti güncellemeyi internetten ipsw dosyasını buldm 40 dk indiriyor indirip öyle mi yapsam Genişletmek için tıkla ... Telefondan olmuyor mu hala ? [emoji19]
sLeepLe' Alıntı: itunes hata verdi iptal etti güncellemeyi internetten ipsw dosyasını buldm 40 dk indiriyor indirip öyle mi yapsam Genişletmek için tıkla ... Telefondan olmuyor mu hala ? [emoji19]
sLeepLe Üye hsynkckygcı@' Alıntı: Telefondan olmuyor mu hala ? [emoji19] Genişletmek için tıkla ... telefon denemedim ya itunes ile atıcam
hsynkckygcı@' Alıntı: Telefondan olmuyor mu hala ? [emoji19] Genişletmek için tıkla ... telefon denemedim ya itunes ile atıcam
foreverthe Üye sLeepLe' Alıntı: telefon denemedim ya itunes ile atıcam Genişletmek için tıkla ... Ben de sonra restore edip yapmayi düsünüyorum
sLeepLe' Alıntı: telefon denemedim ya itunes ile atıcam Genişletmek için tıkla ... Ben de sonra restore edip yapmayi düsünüyorum
foreverthe Üye 0MG90' Alıntı: 24 dakika kaldı diyor iOS7'yi hatırlattı bana 6 saat beklemiştim OTA ile Genişletmek için tıkla ... Yogunluk daha mi artti yoksa sizin internetiniz mi yavas ?
0MG90' Alıntı: 24 dakika kaldı diyor iOS7'yi hatırlattı bana 6 saat beklemiştim OTA ile Genişletmek için tıkla ... Yogunluk daha mi artti yoksa sizin internetiniz mi yavas ?