Batuhan Apatay
Üye
Foursquare ve Bbm konum servislerini kapatınca gidiyor. Uygulamalara bi güncelleme gelmesi gerek sanki.bende o işaret sürekli durmuyo işte face twitter falan onlara girince bi geliyo sonra gidiyo![]()
Foursquare ve Bbm konum servislerini kapatınca gidiyor. Uygulamalara bi güncelleme gelmesi gerek sanki.bende o işaret sürekli durmuyo işte face twitter falan onlara girince bi geliyo sonra gidiyo![]()
Şarj bırakmamışlar bekliycem artıkiPad 2 si olan şimdi güncellemesin az önce dayanamadım menu geçişi hızlı fakat çok uygulama açınca uygulamaları kapatma menüsüne gelirken kasıyor ve ayrıca uygulamaya tıkladıktan sonra 1 2 sniye bekletiyor. Olmamış8.1 de inşallah düzelir

Prize takılı güncellemeye izin veriyor. Air serisi çıkmadan önce ki en incesi iPad 2 ydi kullanılmaması ilginçŞarj bırakmamışlar bekliycem artık![]()
Hiç iPad2 kullanan kalmamış arkadaş diğer forumlara bakıyorum 2 hariç her cihaz hakkında konu açılmış![]()

O sorun genel sanırım abi. 5S'te su gibi akıyor diyenler var. 8.0.1 bekleyeceğiz muhtemelen.Şarj konusunda sıkıntı var sıfırlama yapmadan düzelmedi deniyorum bakalım![]()
Swift i nerden alçıcaz ?3. parti klavye iğrenç duruyor cidden cihazda. Apple klavyesi daha iyi.
Bilmiyorum videoda gördüm Swype ile.Swift i nerden alçıcaz ?
Mağazada var Uygulaması 2 liraSwift nerden çıktı yaBilmiyorum videoda gördüm Swype ile.
Uygulamasından seçilir ya da ayarlarda ki klavyeden.