Haber iOS 8 bugün sunulacak (Çıktı!)

Sponsorlu Bağlantılar

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
bende o işaret sürekli durmuyo işte face twitter falan onlara girince bi geliyo sonra gidiyo :hmmm
Foursquare ve Bbm konum servislerini kapatınca gidiyor. Uygulamalara bi güncelleme gelmesi gerek sanki.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
iPad 2 si olan şimdi güncellemesin az önce dayanamadım menu geçişi hızlı fakat çok uygulama açınca uygulamaları kapatma menüsüne gelirken kasıyor ve ayrıca uygulamaya tıkladıktan sonra 1 2 sniye bekletiyor. Olmamış :kotu: 8.1 de inşallah düzelir

• Beğen
Tepkiler: Nextman ve 0MG90
0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
iPad 2 si olan şimdi güncellemesin az önce dayanamadım menu geçişi hızlı fakat çok uygulama açınca uygulamaları kapatma menüsüne gelirken kasıyor ve ayrıca uygulamaya tıkladıktan sonra 1 2 sniye bekletiyor. Olmamış :kotu: 8.1 de inşallah düzelir
Şarj bırakmamışlar bekliycem artık :D
Hiç iPad2 kullanan kalmamış arkadaş diğer forumlara bakıyorum 2 hariç her cihaz hakkında konu açılmış:(

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Şarj bırakmamışlar bekliycem artık :D
Hiç iPad2 kullanan kalmamış arkadaş diğer forumlara bakıyorum 2 hariç her cihaz hakkında konu açılmış:(
Prize takılı güncellemeye izin veriyor. Air serisi çıkmadan önce ki en incesi iPad 2 ydi kullanılmaması ilginç :hmmm

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Şarj konusunda sıkıntı var sıfırlama yapmadan düzelmedi deniyorum bakalım :hmmm

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Aynen tarayıcı tarafında da sıkıntı var olsun okadar ;)

• Beğen
Tepkiler: Pikkaccu
Anil-D

Anil-D

Üye
4s e kurudum gayet guzel:ok2:

• Beğen
Tepkiler: Serhan
0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Bende indiriyorum iPad'e. Şarjda iken insin.

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
Tarayıcı yavaşlamış

• Beğen
sLeepLe

sLeepLe

Üye
Tarayıcıda yavaşlama var ama telefonda herhangi bir sıkıntı görmedim ben :hmmm şarjda gayet iyi telefonda hızlı

• Beğen
Tepkiler: Serhan
Serhan

Serhan

Üye
Bende şarjda ve tablette hiç bir sıkıntı yok
Edit : Söyleyerek yazdım bunu :) Orjinal klavyedeki smileyler forumda gözükmüyor ilginç.

gkhnsrck

gkhnsrck

Üye
Ya bu orta tuşa cift tiklayinca yukarda cikan isimleri nasil kaldiricaz sabahtan beri ugrasiyorum delirtti

Emre

Üye
Arkadaş söylediğine Göre Menü
Gecişlerinde Kasmalar Oluyormuş
İPhone 4S'de İOS 8.1 Beklemek Daha Yarlı olur :ehe

iphonedoocu

iphonedoocu

Üye
Ip4s ciler bence yuklemesin. Sonu iphone 4 gibi olabilir. Kullanici yorumlarina da aldanmayin. Bence bir telefoncuya gidin ordan bakin. Cunku herkes kendi telefonunu çok övdüğü icin yalan yanlis yorum yapanlar oluyor

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
Ooo 4s hakkında iyi şeyler duyuyorum! Yüklemek istiyorumda bugün bi telefon bekliyorum o iş bitsin yüklerim. Siz devam gençler ... [emoji41]

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
3. parti klavye iğrenç duruyor cidden cihazda. Apple klavyesi daha iyi.

• Beğen
Serhan

Serhan

Üye
Neyse swifti buldum tamam paralıymış vShare de vardır inşallah bide jail gelsede yüklesek
:eller:
Bilmiyorum videoda gördüm Swype ile.
Uygulamasından seçilir ya da ayarlarda ki klavyeden.
Mağazada var Uygulaması 2 liraSwift nerden çıktı ya :kop:

Üst Alt