4s'i de 4 gibi yapacaklardır
westmoreland Üye >Pessimistic.' Alıntı: IOS 8 bence 4s'in jübilesi olur. Genişletmek için tıkla ... Öyle de olacak zaten, aldığı son güncelleme bu. Vee elveda 4S
>Pessimistic.' Alıntı: IOS 8 bence 4s'in jübilesi olur. Genişletmek için tıkla ... Öyle de olacak zaten, aldığı son güncelleme bu. Vee elveda 4S
teknolojibaronu Üye 0MG90' Alıntı: Daha yayınlanmadı beyler. 18:00-20:00 gibi gelecek güncelleme. Genişletmek için tıkla ... Beklemedeyiz.
0MG90' Alıntı: Daha yayınlanmadı beyler. 18:00-20:00 gibi gelecek güncelleme. Genişletmek için tıkla ... Beklemedeyiz.
Berkay199201 Üye selam arkadaşlar.. Telefonum jailbreakli bir türlü kurtulamadım restore denedim fakat hata veriyor başka bir yol bilen varsa yazabilirmi
selam arkadaşlar.. Telefonum jailbreakli bir türlü kurtulamadım restore denedim fakat hata veriyor başka bir yol bilen varsa yazabilirmi
Serhan Üye Berkay199201' Alıntı: selam arkadaşlar.. Telefonum jailbreakli bir türlü kurtulamadım restore denedim fakat hata veriyor başka bir yol bilen varsa yazabilirmi Genişletmek için tıkla ... güncelleme geldiğinde pc ye bağla tellefonu güncelle de otomatik oluyor
Berkay199201' Alıntı: selam arkadaşlar.. Telefonum jailbreakli bir türlü kurtulamadım restore denedim fakat hata veriyor başka bir yol bilen varsa yazabilirmi Genişletmek için tıkla ... güncelleme geldiğinde pc ye bağla tellefonu güncelle de otomatik oluyor
Berkay199201 Üye Daha önceki güncellemelerde denemiştim olmamıştı ama tekrar deneyeceğim teşekkürler@serhan
Serhan Üye Berkay199201' Alıntı: Daha önceki güncellemelerde denemiştim olmamıştı ama tekrar deneyeceğim teşekkürler@serhan Genişletmek için tıkla ... bu arada hoş geldin bugün iye olmuşsun saat tam 20.00 helal olsun
Berkay199201' Alıntı: Daha önceki güncellemelerde denemiştim olmamıştı ama tekrar deneyeceğim teşekkürler@serhan Genişletmek için tıkla ... bu arada hoş geldin bugün iye olmuşsun saat tam 20.00 helal olsun