Serhan Üye YaşlıTaşCocuk54' Alıntı: hangi cihazlar alacak Genişletmek için tıkla ... İpad 2 , 4s , 5 , 5c , 5s ve ipad 3 , 4 , air ve iki miniler.Bide touch 5 var.
YaşlıTaşCocuk54' Alıntı: hangi cihazlar alacak Genişletmek için tıkla ... İpad 2 , 4s , 5 , 5c , 5s ve ipad 3 , 4 , air ve iki miniler.Bide touch 5 var.
0MG90 Üye Konu Sahibi Telaş yapmayın arkadaşlar büyük güncelleme sonuçta :P exeli258' Alıntı: ulan yukledi bi hazırlanıyo yazıs o yazıs %25 sarj ins kurban bayramına kadar yukler UZman arkdaslar batarya % 5 in altına dustumu ne yapam ??? Genişletmek için tıkla ... Şarj tam doluyken yükleyin bence
Telaş yapmayın arkadaşlar büyük güncelleme sonuçta :P exeli258' Alıntı: ulan yukledi bi hazırlanıyo yazıs o yazıs %25 sarj ins kurban bayramına kadar yukler UZman arkdaslar batarya % 5 in altına dustumu ne yapam ??? Genişletmek için tıkla ... Şarj tam doluyken yükleyin bence
exeli258 Üye 0MG90' Alıntı: Telaş yapmayın arkadaşlar büyük güncelleme sonuçta :P Şarj tam doluyken yükleyin bence Genişletmek için tıkla ... %5 in altına dustugunde sarja sokup bıraksam ne olur ? güncelle hazırlanıyor yazıyo mavi cıbık yarı oldu nasıl durdurcaz ? pcden atan varmı ??
0MG90' Alıntı: Telaş yapmayın arkadaşlar büyük güncelleme sonuçta :P Şarj tam doluyken yükleyin bence Genişletmek için tıkla ... %5 in altına dustugunde sarja sokup bıraksam ne olur ? güncelle hazırlanıyor yazıyo mavi cıbık yarı oldu nasıl durdurcaz ? pcden atan varmı ??
0MG90 Üye Konu Sahibi exeli258' Alıntı: %5 in altına dustugunde sarja sokup bıraksam ne olur ? güncelle hazırlanıyor yazıyo mavi cıbık yarı oldu nasıl durdurcaz ? pcden atan varmı ?? Genişletmek için tıkla ... Şarjda bıraksanızda olur şimdi ama inince bırakın %100e kadar şarj olsun öyle kurun
exeli258' Alıntı: %5 in altına dustugunde sarja sokup bıraksam ne olur ? güncelle hazırlanıyor yazıyo mavi cıbık yarı oldu nasıl durdurcaz ? pcden atan varmı ?? Genişletmek için tıkla ... Şarjda bıraksanızda olur şimdi ama inince bırakın %100e kadar şarj olsun öyle kurun
exeli258 Üye 0MG90' Alıntı: Şarjda bıraksanızda olur şimdi ama inince bırakın %100e kadar şarj olsun öyle kurun Genişletmek için tıkla ... Cok sağol kardes Aydınlattın beni kurcunca bi ss atın gorek
0MG90' Alıntı: Şarjda bıraksanızda olur şimdi ama inince bırakın %100e kadar şarj olsun öyle kurun Genişletmek için tıkla ... Cok sağol kardes Aydınlattın beni kurcunca bi ss atın gorek
foreverthe Üye iTunes ile indiriyorum 5 saat kaldı diyor 4 saat oldu zaten adile girdik internet yavaş iptal etsek sorun olur mu ya ?
iTunes ile indiriyorum 5 saat kaldı diyor 4 saat oldu zaten adile girdik internet yavaş iptal etsek sorun olur mu ya ?
qery340 Üye Kurulumu yaptıktan sonra hafıza eski haline dönüyormuydu telefondan yapıyorum hazırlamaya geçti su gibi azalıyor hafıza
Kurulumu yaptıktan sonra hafıza eski haline dönüyormuydu telefondan yapıyorum hazırlamaya geçti su gibi azalıyor hafıza
Pikkaccu Üye [USER=2522]@serhan[/USER]' Alıntı: Yükledim inanılmaz ötesi muhteşem inanılmazı ötesi Bu mesajı söyleyerek yazdım Genişletmek için tıkla ... ne kadar sürdü
[USER=2522]@serhan[/USER]' Alıntı: Yükledim inanılmaz ötesi muhteşem inanılmazı ötesi Bu mesajı söyleyerek yazdım Genişletmek için tıkla ... ne kadar sürdü
Pikkaccu Üye dogukan-' Alıntı: 5 te deneyen var mi ?? Genişletmek için tıkla ... arkadaşım yüklüyor şu an 5'e
teknolojibaronu Üye hsynkckygcı@' Alıntı: Benim 4 saat dedi iptal ettim vallaha Severlar düzelince geçicem Genişletmek için tıkla ... Bende ne silsem diye düşünüyorum
hsynkckygcı@' Alıntı: Benim 4 saat dedi iptal ettim vallaha Severlar düzelince geçicem Genişletmek için tıkla ... Bende ne silsem diye düşünüyorum
foreverthe Üye teknolojibaronu' Alıntı: Bende ne silsem diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... Silin hocam bir şeyler sonra yine yüklersiniz
teknolojibaronu' Alıntı: Bende ne silsem diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... Silin hocam bir şeyler sonra yine yüklersiniz
>Pessimistic. Üye westmoreland' Alıntı: Öyle de olacak zaten, aldığı son güncelleme bu. Vee elveda 4S Genişletmek için tıkla ... Büyük sürüm olarak gelmesede gerekli durumlarda ufak tefek güncellemeler yapılabilir bence.
westmoreland' Alıntı: Öyle de olacak zaten, aldığı son güncelleme bu. Vee elveda 4S Genişletmek için tıkla ... Büyük sürüm olarak gelmesede gerekli durumlarda ufak tefek güncellemeler yapılabilir bence.