iOS 8.4 İçin Şimdiden Jailbreak Yazılımı

Sponsorlu Bağlantılar

Baba_yorgun_46

Üye
    Konu Sahibi
iOS 8.4 İçin Şimdiden Jailbreak Yazılımı

Atılan bir Tweet ile Taig 2.0 aracının üzerinde bir kaç oynamadan sonra 8.4 beta 4 'ü jailbreakliyebildiği ortaya çıktı.Bende bunun üzerine taig yazılımı üstünde bazı çalışmalar yaptım;
Yukarıdaki Tweet'in maalesef Taig 2.1.2 aracı için bir geçerliliği artık yok ve imkansız. taig ekibi şimdiden yazılımı güvene almışTaig 2.0 aracının üzerinde 8.4 için oynama yaptım. Bunu şimdi sizlerle paylaşıma suncağım.Eğer 8.4 'ü jailbreakliyemezseniz ve hataylı karşılaşırsanız.Lütfen söyleyin.Elimden geldiğince düzeltmeye çalışayım.
NOT: CİHAZ ÜZERİNDE OLUŞAN HERHANGİBİR HASARDA HİÇBİR ŞEKİLDE SORUMLU DEĞİLİM.!

İndirme Linki : ttp://j.mp/84taig

Son düzenleme:

Jsnow492

Jsnow492

Üye
Teşekkürler

parsing

Üye
ios 8.4 için jailbreak varmı , ne zaman çıkacak bilginiz varmı ? internette yabancı videolarda 8.3/8.4 için yapılıyor gösteriyor ? İphone 4s kullanıyorum ve çok kasıyor acaba 8.4 te düzelirmi diye güncelleme yapmayı düşünüyorum..

Jsnow492

Jsnow492

Üye
taig resmi olarak 8.4 için jailbreak cıkarttı taig.com/en/ üzerinden indirebilirsin

• Beğen
Tepkiler: parsing

parsing

Üye
taig resmi olarak 8.4 için jailbreak cıkarttı taig.com/en/ üzerinden indirebilirsin
Peki ios 8.4 iphone 4s için nasıl olur bir bilginiz varmı birde yine bütün tweaklerin tekrar 8.4 için uyumlu olmasınımı bekliyecez yoksa 8.3 çalışan yine çalışacakmı ?

TroLL28

TroLL28

Üye
rar şifresi ne

Üst Alt