Haber iOS 8.1.1 Beta Geliştiriciler İçin Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iOS 8.1.1 Beta Geliştiriciler İçin Yayınlandı
Apple iOS 8 sürümü beta çalışmalarına devam ediyor.

Apple yayınladığı son işletim sistemi iOS 8’de yaşanan hatalar ile gündemdeki yerini koruyor.

Kullanıcıların sıklıkla şikayet ettiği ve çözülmesini beklediğişarj sorunu da unutulmuş değil. Ancak ilerleyen zamanlar da yaşanan stabilite sorunlarının da gündeme gelmesi ile Apple beta çalışmalarına hız vererek kullanıcıların sıkıntılarını kısa sürede gidermeyi hedefliyor. En çok sıkıntı yaşanan cihazlar arasından yer alan iPhone 4S ve iPad 2 kullanıcıları bu hataların düzeltilemesini bekliyorlar.

Tüm bu yaşananan gelişmelerin ışığında Apple sorunları gidermek için geliştiricilere iOS 8.1.1 Beta sürümünü yayınladı. Geliştiricilerin bağlı bulunduğu hesaplarından indirilebilir olan 12B432 yapı numaralı iOS 8.1.1 beta’nın son kullanıcı sürümünün ise kısa bir süre içinde yayınlanması bekleniyor. Apple bu hamle ile eski cihaz sahiplerinin gönlünü almayı hedefliyor. Ayrıca 8.1.1 Beta sürümünün son yayınlananJailbreak açığınıda kapatması gündemde.

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Apple a hastayım adamlar harıl harıl çalışıyor :) geliştirici hesabı alınabilir bir şey mi?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Apple a hastayım adamlar harıl harıl çalışıyor :) geliştirici hesabı alınabilir bir şey mi?
Yok onu tam tersi şu şekilde söyleyelim, Son sürümler stabil değil Düzeltme derdine düştüler :cool

• Beğen
anılbaran

anılbaran

Üye
şöyle söyliyim free hesap ile apple developerdan fw indirmezsin. Yıllık 100 dolar olan üyeliğe sahip olursan (ios developer yııllık programı mesela) direk appledan indirebilrsin.Ama bazı sitelerde yayınlanabiliyor oradalarda paylaşılıyor diye biliyorum

• Beğen
Tepkiler: Nextman ve sLeepLe
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
8.1.1 güzel olacağa benziyor..beta gayet başarılı..tek problem Facebook Messenger'da gönder butonu ikinci mesajı yollamak istediğimizde çalışmıyor..mecbur geri gidip tekrar gönderiyoruz..Bu da halledilmeyecek birşey değil uygulama güncellemesi ile çözülür

• Beğen
sLeepLe

sLeepLe

Üye
şöyle söyliyim free hesap ile apple developerdan fw indirmezsin. Yıllık 100 dolar olan üyeliğe sahip olursan (ios developer yııllık programı mesela) direk appledan indirebilrsin.Ama bazı sitelerde yayınlanabiliyor oradalarda paylaşılıyor diye biliyorum
Para vermeye gerek yok o zaman :D

0MG90

0MG90

Üye
UDID kaydı olanlar indirebiliyor diye biliyorum

asml_ysn

asml_ysn

Üye
Adamlar en iyisi için uğraşıyor :D

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bu akşam büyük ihtimalle beta 2 geliyor

silivriserdar

silivriserdar

Üye
ne istiyorsunuz bu jealbreak olayından bırakın millet istediği gibi kullansın. Jeal break açığı her zaman bulunur uğrasın kapatmak için.

Yönetici tarafından düzenlendi:
Serhan

Serhan

Üye
UDID kaydı olmadan internet sitelerinde yer alan betaları indirmiştim ios 8 beta 1 için. Yükledim tam açılacak , kurdum , bu betayı yükleme hakkınız yok gibi bişey dedi hiç açılmadı. Brick oldu cihaz itunes ten geri yükleme yaptım çok sıkıntılı iş bulaşmayın bence...

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
Ben yükledim iPhone 4s baya düzelme arama geldiğin de aramaya cevap versen bile 2-3 saniye daha telefon çalıyordu onu düzeltmişler telefon hızlanmış satbil olmuş eskisine göre :)
UDID kaydı olmadan internet sitelerinde yer alan betaları indirmiştim ios 8 beta 1 için. Yükledim tam açılacak , kurdum , bu betayı yükleme hakkınız yok gibi bişey dedi hiç açılmadı. Brick oldu cihaz itunes ten geri yükleme yaptım çok sıkıntılı iş bulaşmayın bence...

Ben udid kaydı olmadan yükledim hiç sorun yok sen yükleyememişsin o zaman

Üst Alt