Öneri İOS 7

Sponsorlu Bağlantılar

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
    Konu Sahibi
İOS 7
Merhaba arkadaslar Nokia iş olmadığı için müşterisine sahip çıkmadığı için Symbianı bıraktım iphone 4s 16 gb aldım iphone 4s beni ne kadar götürür ne kadar destek alırız ve ben iOS 7 ye geçmedim şuam bende iOS 6 yüklü geçmeme sebebim ise ios 6 daha stabil olması ve iOS 7 nin daha sorunlu olması ama iOS 7 de çok merak ediyorum sizce İOS 7 geçmeliyim yoksa biraz daha beklemeliyim tavsiyelerinizi bekliyorum :hmmm

0MG90

0MG90

Üye
Sakın geçme. Ben iPhone kullanmıyorum ama iPad kullanıyorum iOS 6 varken daha iyiydi bana göre görsellik bakımından bile. iOS 7 ile her şeyi çok sadeleştirmişler. iPhone 4S iOS 8'i alır son olarak diye düşünüyorum. Eğer çok geçmek istiyorsan iOS 7.1'i bekle.

• Beğen
Tepkiler: afsinbeyyy
afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
    Konu Sahibi
Sakın geçme. Ben iPhone kullanmıyorum ama iPad kullanıyorum iOS 6 varken daha iyiydi bana göre görsellik bakımından bile. iOS 7 ile her şeyi çok sadeleştirmişler. iPhone 4S iOS 8'i alır son olarak diye düşünüyorum. Eğer çok geçmek istiyorsan iOS 7.1'i bekle.

Sağolsun kardeşim bende geçmeyecem iOS 7 telefonu aynı oyuncak telefonu gibi göstermiş hiç beğenmedim iOS 6 fan çok memnunum canavar gibi çok hızlı ve satabil artık 7.1 bekleyecem iOS 8 de alırsak bu tel bana 2 sene yeter artık

• Beğen
Tepkiler: 0MG90
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Aynen 7.1 i bekle şu an son sürüm 7.0.5

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
beyler annemin telefonu iphone4. buna ios7 yüklemeyi düşünüyorum kasma filan yaparmı sıkıntı çıkmasın sonradan ? ayrıca yedek alsak eski sürüme dönebilirmiyiz ?

0MG90

0MG90

Üye
beyler annemin telefonu iphone4. buna ios7 yüklemeyi düşünüyorum kasma filan yaparmı sıkıntı çıkmasın sonradan ? ayrıca yedek alsak eski sürüme dönebilirmiyiz ?
Hayır yüklememeni öneririm buraya yazdım oku

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
şu anlık kalsın
geri dönme yok diye biliyorum

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
5s te ios7.05 sıkıntı çıkarmıyor ve gayet stabil fakat 4te kesinlikle önermiyorum.4s te biraz daha stabil gibi görünsede bence 5-5c-5s için gelen bi yenilik olmuş.

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Şu çok bilmişler beni deli ediyor. Apple sorunlu yazılım mı yapar ? Sorun varsa gidin servise verin. Benim telefonum değişti. IOS 7.0.4 yüklü. Sorun falan da yok. IOS 6 dan tek eksik yanı çekmecedeki Twitter ve Facebook yok. Onun yerine bir sürü kullanım kolaylığı getirilmiş. Benim telefonum iPhone 5. 4 lere de çıkardığına göre Apple IOS'u sorun olmasa gerek. Bir kişi mi çıkarıyor bu yazılımı ? Yüzlerce, binlerce testlerden geçiyor. Sorunlu olsa verir mi adam ?

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
valla bilemeyecegim kullanmadigim icin. lakin hocamda iphone4 var ios7 yuklu ve rehberde bile kasim kasim kasiliyor. watsapa girerken bekliyorsunuz biraz. hele mesajlardaki kasmasi dillere destan . apple bu ios7 guncellemesinde iphone4u fazla onemsemedi. burda vermek istenen mesaj apple ; ip4 eskidi artik yeni modellere gecij guncelleme vermiycez daha

• Beğen
Tepkiler: esmeran3
Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Bence başka problem vardır o cihazda.

frk uzn

frk uzn

Üye
Betalarda ip4 gayet iyi ama ios6 yi aratiyor yerinizde olsam ios 6 da kalirim gecmek istiyodanizda ios7 bi tam otursun oyle gecin 4s te ios 8 e kadar alir ios 8 deki hali de suanki ios 7 deki ip4 gibi olur :)

zx6r

zx6r

Üye
Fırsatın varken kal 6 da 7 ye geçme pişman olursun..

Akhtoher

Akhtoher

Üye
valla bilemeyecegim kullanmadigim icin. lakin hocamda iphone4 var ios7 yuklu ve rehberde bile kasim kasim kasiliyor. watsapa girerken bekliyorsunuz biraz. hele mesajlardaki kasmasi dillere destan . apple bu ios7 guncellemesinde iphone4u fazla onemsemedi. burda vermek istenen mesaj apple ; ip4 eskidi artik yeni modellere gecij guncelleme vermiycez daha
Hocanızın sorunu, IOS 6 nın üzerine 7 yi yüklemiş olması iOS 7 yi temiz bir kurulum şeklinde yüklemesi gerekiyor zor bir işlem yok. iOS 7 yüklü cihaz bir kere fabrika ayarlarına döndüğünde bahsettiğiniz sorunlar kalmayacaktır.