Ios 7 Ve Iphone 5c Birlikte Tasarlandı

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Ios 7 Ve Iphone 5c Birlikte Tasarlandı
Mobil platformun en önemli firmalarından bir tanesi olan Apple, Eylülayında iki yeni akıllı telefon modelleri ile karşımıza geldi. 10 Eylül tarihinde bir etkinlik düzenleyen Apple, iPhone 5S ve iPhone 5C adında ki yeni akıllı telefon modellerini resmi olarak duyurdu.



Apple‘ın yeni iPhone modellerine baktığımızda iPhone 5S üst düzey olarak karşımıza çıkıyor. Bir önce ki model olan iPhone 5 tasarımında gelen yeni akıllı telefon 4″ 1136×640 piksel Retina dokunmatik ekran, yeni çift çekirdekli A7 işlemci, M7 yardımcı işlemci, 1GB RAM, 16GB/32GB/64GBdahili veri kapasitesi, 8MP arka kamera, 1.2MP ön kamera gibi özelliklere sahip.

Diğer taraftan Apple yeni bir modeli daha sundu. Plastik renkli kasa tasarımına sahip olan model iPhone 5C olarak adlandırılmış ve baktığımızda çift çekirdekli A6 yonga seti, 1GB bellek, 16GB/32GB dahili veri kapasitesi, 8MP arka kamera, 1.2MP ön kamera 4″ 1136×640 piksel Retina ekran ile geliyor.

Apple ayrıca dün itibari ile de yeni iOS 7 işletim sistemini sundu. Renkli tasarıma sahip arayüz ile gelen iOS 7 iPhone 4 ve üstü, iPad 2 ve üstü ile5. nesil iPod Touch için sunuldu.

Yeni ürünlerinin tanıtımlarına da hız kesmeden devam Apple hem iOS 7hem de iPhone 5C’yi anlatan yeni bir video yayınladı. Beraber tasarlandıklarını anlatan Apple‘ın yeni videosunu aşağıda izleyebilirsiniz.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

iOS 7 ve iPhone 5C birlikte tasarlandı
 


Üst Alt