Haber Ios 7 Den Ios 6 Ya Dönüş Yapmak Isteyenler… Dikkat!

Sponsorlu Bağlantılar

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
    Konu Sahibi
Ios 7 Den Ios 6 Ya Dönüş Yapmak Isteyenler… Dikkat!




Merhaba arkadaşlar, iOS 7 den iOS 6 ya dönüş ile ilgili bilgilerden söz edeceğimizi belirtmemiz gerekiyor, ancak, sizleri yazının sonuna kadar bekletmemek adına iOS 7 den dönüş ile ilgili çok fazla şansınızın bulunmadığını da hemen belirtelim…

Hangi işletim sistemi olursa olsun, hatta hangi uygulamayı kullanıyor olursak olalım, pek çoğumuz, güncellemelerin gerçekleştiği anda yeni güncellemeleri telefon, ya da tablet PC’lerimize yükleriz. iOS 7 için de aynı durum geçerli elbette… Herkes uzun zamandan bu yana iOS 7′yi merak ediyordu; ve iOS 7 yayınlandı. iOS 7 yüklemesini gerçekleştiren kişiler, iOS 7 den iOS 6 ya dönüş işlemini rahat bir şekilde, iTunes üzerinden gerçekleştirebiliyorlardı.
Ancak Apple tarafından yapılan açıklama ile, bugün itibari ile iOS 7 den iOS 6 ya geçmenin imkansız olduğu belirtildi. Apple tarafından artık imzalanmayacak iOS 6, iTunes üzerinden cihazlara yüklenemeyecek, ve iOS 7 den iOS 6 ya geçiş olanaklı bulunmayacak. Bu durumda, iOS 7 kullanmaya başlamadan önce bir kere daha düşünmenizi, ve gerekli araştırmaları yaparak kesin kararınızı vermenizi öneriyoruz.
iOS 7 yorumlarına baktığımızda, iOS 7 şarj sorunu ile ilgili bir takım problemlerin yaşanabildiğini görüyoruz; bunun nedeni iOS 7′de ağırlıklı olarak beyaz renk tonunun kullanılması. Bunun yanında, iOS 7 güncellemesini gerçekleştiren çok kişi iOS 7 den iOS 6 ya geçiş yapmayı düşünmemiş olsa da, çok kişinin de iOS 7 den iOS 6 ya geçiş yapmak için iTunes’i kullandığını belirtelim, ve iOS 7 den iOS 6 ya dönüş olmadığını bir kere daha hatırlatarak uyaralım: iOS 7 güncellemesi gerçekleştirmeden önce araştırmanızı çok iyi yapın.




 


kosigin

kosigin

Üye
ios 7 ye gectim pişmanım bugun telefoncuya gidip satacaktım telefonu o duruma geldim
 

thezombie

Üye
İos 7 kadar dandik bi işletim sistemi yok ip5 te kasıyoo
 
BelaMonte

BelaMonte

Üye
:D bak bizim microsoft ilk yeni sistem yapıyor bu kadar nefret edilmiyor windows phone. ı phone senelerdir uğraşıyor neden bu hataya düştü acaba
 
  • Beğen
Tepkiler: BLasTeaR

thezombie

Üye
Ya bari hata yaptın tamamda ios 6 ya geri dönmeye izin ver bari.
 
  • Beğen
Tepkiler: zx6r


Üst Alt