A N D Y
Üye
-
Konu Sahibi
-
Evet geliştiricinin tüm ürünleri kaldırılmış iLauncher,iNoty vs.İlauncher marketten kalkmismi bugun baktim markette yoktu
En iyi ios7 yapanda bu adamlar neyseEvet geliştiricinin tüm ürünleri kaldırılmış iLauncher,iNoty vs.
Pek çok fazla bilmesem de denerim şimdilik iLauncher'deki logoların düzenleyip uygulamaların logo sayılarını artıyorum.En iyi ios7 yapanda bu adamlar neysebu inoty deki bildirimlerin gozukmemesi sorununu nasil cozebilirzki
Tapatalktan gelen bildirimi gosterdi ins diger uygulamalardada gosterir.dPek çok fazla bilmesem de denerim şimdilik iLauncher'deki logoların düzenleyip uygulamaların logo sayılarını artıyorum.
iLauncher:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Link:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Status bar iNoty:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızben pek beğenmiyorum facebooktan falan mesaj bildirimlerini göstermiyor ama görüntüsü gayet güzel ve şık.
Control Center:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınıziNoty'nin açıklarını kapatıyor sanki.
Galaxy Tab 3 7.0,Vodafone 945,Galaxy S denedim sorunsuz çalışıyor
Control Center ayarlarımı veriyorum yanlışlıkla tıklaasanız bile açılıyor önlemek için:
Configure Touchable Area>Click Arrow To Expand'ı kaldırırsanız halledebilirsiniz.
Deneyen arkadaşlarteşekkürlerinizi ve yorumlarınızı, eksik gördülerini yazın iNoty,iLauncher Google Play'den kaldırıldıkları için düzenlemeye karar verdim.
Control Center'a 3 saniye basılı tutun gizlenirdenedim güzel ama control centeri iyice küçültsünlerki oyun açtığınızda sıkıntı yaşamayınbi de statüs barın görselliği güzel ama işlevselliği yokunutmadan istatüs bar kapanabilir bazen
gizleniyo ama açması bi zahmetControl Center'a 3 saniye basılı tutun gizlenir
gizleniyo ama açması bi zahmet
aynen zaten anlatmak istediğim de buydu.bende sorun olmuyo ama tombul elliyseniz dakka başı eliniz çarpıp açılabilirLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızeğer bu şekilde yaparsanız küçülüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?