Ios 7.1 Ilk Izlenimlerim

Konu Sahibi
İos 7.1 kayıt istemiyor ve işte o beyaz hakimliğini bu güncelleme ile ister siyah ister beyaz kullanabiliyorsunuz

Konu Sahibi
Pardon sadece klavye koyulaşmış

0MG90

Üye
Aynen sadece klavye koyulaşıyor bence beyaz güzel duruyor
Ayrıca iOs 7 pek sevilmedi çünkü çok sade bir görünüme sahip ama iOs 6 nasıldı grafik bakımından daha iyiydi ikonlar olsun klavye olsun tüm tema yani bu görüş bana ait tabi

Konu Sahibi
Özel mesaj attım

MertcaN9

Üye
ben de bu zamana kadar Iphone düşmaıydım mutlaka kayıt olduğum günden beri bu sitede birileri ile de tartışmışımdır taa ki ios 7 ye kadar benim için dönüm noktası oldu ve Iphone 5s e geçme kararı almamı sağladı ve mediamarkt da da inceledim cihazı biliyorum yıllarca Alışılagelmiş Iphone u kullananlar İos 7 ye yabancı olacak sevmeyecek uzak duracak ve çekinecek çünkü köklü yenilikler her zaman böyle sorunlar yaratır lakin benim gibi minimaristik tasarım sevenler ikonlar vs.. çok hoşuna gidecektir eminim sizde yakında alışırsınız sevgili ios 6 cılar sonuçta sonsuza kadar ios 6 da kalacak değilsiniz

ÖEY

Üye
Valla ben zaten satacam telefonu hiç sorun değil ios 7'ye geçmemek Ekran küçük alışamadım bir türlü

MertcaN9

Üye
Valla ben zaten satacam telefonu hiç sorun değil ios 7'ye geçmemek Ekran küçük alışamadım bir türlü

bende şu an N9 kullanıyorum ekran tabi önemli ama 4 inç standart bence öyle aman aman küçük bir ekran değil ben şahsı olarak kendi telefonumun ekranından memnunum 3.9 inç ama elbette bir s3 bir s4 kullananın zevki ise büyük ekran olacaktır ki o modelleri tercih etmiş işletim sistemini bir yana bırakırsak ekran boyu da tercih sebebi ama bence şu an piyasada ki zaten oynaya zıplaya 1.olduğunu düşünüyorum alınabilecek en iyi telefon 5s dir en iyi işletim sistemi de ios dur şu an ve de altını çizeyim 'bence' diyorum sonra tartışma çıkmasın elbet ios 7 nin artılarını eksilerini konuşuruz ama bu tasarım bence apple yi monotonluktan kurtarmış ve alınabilir bir telefon kılmış

Konu Sahibi
Ben xperia x10'dan iphone 4s'e geçtim ve biraz küçük geldi ama alışıyor insan yani 4 inchden 3.5 inche geçtim

Tepkiler: MertcaN9
    Konu Sahibi
Birde galiba arkaplanda uygulamalar daha uzun süre açık duruyor çünkü bn tapatalkı arkaya alıp safariye giriyordum 5dk sonra tapatalka girsemdr başlangıca forum seçmenyerine atıyordu ama şimdi 15-20 dk tapatalk aşağıdaydı ama girdiğimde bıraktığım gibiydi

MertcaN9

Üye
Ben xperia x10'dan iphone 4s'e geçtim ve biraz küçük geldi ama alışıyor insan yani 4 inchden 3.5 inche geçtim

böyle attan inip eşşeğe binme durumu gibi abes bir düşüş olmamış hani bir s4 ayarı telefondan 4s e geçmemişsiniz (tamamen ekran boyutu bazında söylüyorum) bu yüzden alışmak kolay zira telefonun kendi perfonmansından memnun olup olmamanız önemli isterse 5 inç olsun işletim sistemi tatmin etmedikten sonra ne önemi var benim en beğendiğim husus mesala ip de şu an telefonunda yapmadığın şey var mı ? yani gözünü başka tellere çevirmene gerekecek bir durum olmuyor ip de sosyal ağlardan oyunlara her ihtiyacı giderebilecek kendi içerisinde stabil ve tutarlı bir sistem şu an ıphone ve bu değişim beni ip ye sevdirdi ama görüyorum ki geçmişten bu yana ip sevenler benim zıttım gibi düşünüyor ve değişiklikleri maleseef onaylamıyorlar

Konu Sahibi
Benim babam hep iphone alırdı ve android almıştı alışamadı hemen iphone 3gs aldı yani daha kolay geliyor ben ios 5-6-7 kullandım en güzeli 7 ve başka telefonlara bakmaya gelirsek arkadaşımın s4'ü ile kapıştırıyorum ve 4s daha üstün geliyor birde 2gb ramin iphonede olduğunu düşünseniz

MertcaN9

Üye

tamamen gereksiz bir hamle olurdu zaten şu an 2gb lik perfonmans sunuyor. ayrıca sizde iosu hemen hemen kökten beri takip ediyormuşsunuz 5-6 ama sizin ios 7 ye ısınmanız daha kolay olmuş bu açıdan da bakarsak demek ki biraz ön yargıları kırma ile alakalı bu durum elbette bende hali hazırda 3-4 yıldır kullandığım bir sistemin temanın baştan aşağı değişmesi durumu ile karşılaşsam bir şaşkınlık ve önyargı oluşurdu ama değişiklik her zaman iyidir ve de ios 7 için çocuk gibi bir sistem olmuş yorumları da fazla ağır oluyor bence

Konu Sahibi
Bencede ben şimdi ios 6 ya bakınca ne dandik iş diyorum hatta ben ilk gördüğümde bende daha xperia varken babamı zorlamıtım yükledi ve çok beğendim benim 4sde yüklü geldi zaten

MertcaN9

Üye
Bencede ben şimdi ios 6 ya bakınca ne dandik iş diyorum hatta ben ilk gördüğümde bende daha xperia varken babamı zorlamıtım yükledi ve çok beğendim benim 4sde yüklü geldi zaten

ios 6 ya kadar ben de ip den ve o boğuk sistemden nefret eden biriydim bu şekilde cihaz daha bir ferah daha bir nasıl diyim hoş duruyor ama elbette zevkler ve renkler tartışılmaz ilkesi ile ios 6 severlere de bir şey diyemiyorum

Konu Sahibi
Evt ama 4ü olanlar geçmemekle haklılar kasıyor en az 4s ve üstü kasmıyor

MertcaN9

Üye
Evt ama 4ü olanlar geçmemekle haklılar kasıyor en az 4s ve üstü kasmıyor

bu konuda da bir gariplik var etrafımda ki kişiler de neden ise böyle bir kasma söz konusu değil ya mersin de ki cihazlardan yada başka bir şeyden

Konu Sahibi
Valla babamdada kardeşimdede kasıyor bende kasmıyor

zx6r

Üye
İlerleyen zamanlarda sistem daha da stabil hale gelir ama
4ever iOS 6

iOS 7.0.4 deki bug (kilitli ekrandayken kamerayı açın-sol alt köşeden fotoğrafları açın-daha sonra denetim masasından hesap makinasını açın) 7.1 de hala mevcut.Bunu fark ettim.