phasan
Üye
-
Konu Sahibi
-
Mart ayında gelmesi beklenıyor7.1 ne zaman resmi olarak gelir bilgin var mı hocam ?
En erken martta cıkarvalla fark eder mi etmez mi bilmem de sanki 7.1e çok var diye basit bi güncelleme çıkarmışlar
Burda sıze cıkmaz suan 5s ve sc sorunlu hata sızın telefonda olsaydı cıkardı ayrıca bu cokta onemli degıl en az 2 yıl destek gelır 4s lere4s içinde çıkar demi.. bize destek kesilmedi inş..
Sorun yok mu? Gri wifi ne peki?Burda sıze cıkmaz suan 5s ve sc sorunlu hata sızın telefonda olsaydı cıkardı ayrıca bu cokta onemli degıl en az 2 yıl destek gelır 4s lere
Ben okadarini bilemem ben kullanmiyorum iphone 4sSorun yok mu? Gri wifi ne peki?
Her telefonda sorun yok en cok cınden alınan da sorun var mış sanırımkardşm 5s kullanıyorum 7.0.4 güncel diyor şimdi baktım, 7.0.5 neden görünmüyor olabilir? amerikadan aldım
Burda sıze cıkmaz suan 5s ve sc sorunlu hata sızın telefonda olsaydı cıkardı ayrıca bu cokta onemli degıl en az 2 yıl destek gelır 4s lere[/quot
Teşekkür ederim inş alırız iOS 8 ben zaten iOS 7 yüklemedim sorunlu olduğu için biraZ daha beklemeyi düşünüyorum
Söylenenlere aldırmamalı zira iphone 4 bile 8 gb olanı iOS 7.0.4 te kasma falan hiç bir şekilde yapmadı. Kasma olsa sıkıntı olsa Apple neden o telefona o yazılımı yüklettirsin. İphone 4'e bile en az 5 sene daha destek verir Apple işlemcileri güçlü ve yeterli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?