iOS 6 ve Android 4.0 ICS Karşılaştırma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MasteLaa

Üye
Bence konuyu kilitleyelim konu baya yüklü tartışmaya gidebilir..Kuzum bence sakin olun

sataer

Üye

ben almayın demedimki kardeşim bak olay şu bir cihaz senin ihtiyacını eksiksiz karşılıyorsa o senin için dünyanın en iyi cihazıdır ben one x kötü cihaz demedim ama ilk çıktığında güncellemeden önce felaketti şimdi iyi çok daha iyi de olabilir o potansiyeli mevcut ama şunu düşün işte one x donanımı bir iphone da olsa ne olur? Bak uuncu kendi ağzıyla düştü tuzağa iosa kafa tutuyor diyor iphone 4s i geçen tek android s3 tür ondaki donanımla 4s deki donanım arasında 3 kat fark var

MasteLaa

Üye

Bu konuda sana hak veriyorum ki zaten Android telefonlardan IOS a ( 4s ) kafa tutabilecek tek telefon GsIII .. Iphone 5 çıkınca işler değişecek kuzum

teşekkürler

- - - Eklendi - - -

teşekkürler

- - - Eklendi - - -

teşekkürler

sataer

Üye

Bu konuda sana hak veriyorum ki zaten Android telefonlardan IOS a ( 4s ) kafa tutabilecek tek telefon GsIII .. Iphone 5 çıkınca işler değişecek kuzum

ben tarafsız konuşuyorum millet beni düşman görüyor fan olsam ya da android düşmanı olsam çıkar iphone 4s s3 den iyi derim. Her cihazın ve her sistemin avantaj ve dezavantajları vardır telefona o kadar para vercek olsam ben 4s alırım benim işimi o görür ama ben bir seneliğine n9 alıp wp8 i bekleyeceğim hiç denemedim deneyeceğim

Tepkiler: MasteLaa

MasteLaa

Üye
N9 dan memnun musun kuzum

Mobilator

Emekli Yönetici

androidde html5 desteğide var merak etme. ayrıca ben savunmuyorum tamam işte android kötü.
neyse uzatmaya gerek yok iy geceler.

MasteLaa

Üye
almadım henüz kuzu kısmetse iki hafta içinde cyan 64 gb bir n9 alacağım.

- - - Eklendi - - -

sinirlenme kardeşim sohbet ediyoruz şurda. Hayırlı geceler

O telefonu hiç inceleme fırsatı buladım be kuzum.. Yarın bakıcam artık var mı bir yerlerde diye

sataer

Üye
her mağazada var çok güzel cihaz herşey dokunmatik ve açık kaynak basıcam nitdroidi oynarım istediğim oyunu geri kalan herşey için meego

Tepkiler: MasteLaa

sataer

Üye
hayırlısı ciğerim

MasteLaa

Üye
E hayırlısı o zaman..İyi forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...