Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
IOS tabii ki çok daha üstün Android den...Bunun nedeni bence uygulama sayısının yanında uygulama niteliği..Android de işe yaramayacak sürüyle uygulama var..Bunlar olmasa Android daha stabil olur bence..IOS ise yavaş yapıyor kaliteli yapıyor ve doğru da yapıyor bence..
Konun %50'si kullanmadığım özelliklerKalan %50'si ise ara sıra kullandığım özellikler Benim için pek faydalı bir karşılaştırma olmamış.
Android widget konusunda iyimiş
diyolar bi kod kirliliği mod kirliliği. sanki sistemi kaynak kodlarına ayırdınızda gördünüz kodlarını. sonuçta bu devirde oyunlar bi iosa bide androide çıkıyor. bu en basit olay.
diyolar bi kod kirliliği mod kirliliği. sanki sistemi kaynak kodlarına ayırdınızda gördünüz kodlarını. sonuçta bu devirde oyunlar bi iosa bide androide çıkıyor. bu en basit olay.
android tüm telefonların kodları paylaşılıyor zaten bu yüzden açık kaynak. Android in kod kirliliği olduğunun en güzel kanıtı senin telefonun
tabi daha iyi çünkü ios'ta widget mı var
arkadaşım elalemden duyupta burda konuşmak burda kolay. inan benim telefonumu bi kere eline versem başlarım koduna len dersin. sonuçta biz sistemi yazmıyoruz, kullanıyoruz deme. oyunlarda bi bize bide iphone'a çıkıyo yalanmı? kod kısmıyla bırakalımda sistemlerin yazılımcıları ilgilensin. sanki telefonu alınca komut dizini ile kod giripmi kullanıyonuz? sizene kod kirliliğinden?
Varama JB'li olunca
- - - Eklendi - - -
Eğer 2.000 lira verip hala güncellemeye muhtaçsam o kod kirliliğini beni fazlasıyla indirir
tamam o zaman sen alma. ama kullanmadanda yorum yapmamanı öneriyorum sana. apple iphone 4'ü geri toplatmıştı anten sorunundan dolayı. düşün bak donanımsal sorun bide. ne yani apple kötü firmamı oldu? asla. önemli olan hatayı telafi etmek. ki ben cihazımda güncelleme gerektiren bi sorun görmedim.
ha dersenki yok senin cihazında var sorun biliyom ben diye, bilmem.
Hangi android cihaz romsuz rootsuz stabil çalışıyor kardeşim geç bu cihazı kullan ayaklarını haftanın 3 günü avmde çalılıyorum ve sürekli gidip kurcalarım cihazları one x androidin kod kirliliği olduğunun canlı ıspatıdır. Ben cihaza 2000 tl verecem menüde kasacak takılacak sonra banane kod kirliliğinden geç sen o işleri geç.. Çok şükür sen sıkıntı çekmemişsin adına sevindim ama yerinde olsam hazır değiştiriyolarken yenisini alırım.. Android özgür olduğundan kullanılkr stabil diye değil.
Bir sIII'ü eline al da kullan o zamanGör bakalım stock romla nasıl stabil olunurmuş
Android'i acaba kim stabil diye kullanıyor anlamadımHangi android cihaz romsuz rootsuz stabil çalışıyor kardeşim geç bu cihazı kullan ayaklarını haftanın 3 günü avmde çalılıyorum ve sürekli gidip kurcalarım cihazları one x androidin kod kirliliği olduğunun canlı ıspatıdır. Ben cihaza 2000 tl verecem menüde kasacak takılacak sonra banane kod kirliliğinden geç sen o işleri geç.. Çok şükür sen sıkıntı çekmemişsin adına sevindim ama yerinde olsam hazır değiştiriyolarken yenisini alırım.. Android özgür olduğundan kullanılkr stabil diye değil.
Android'i acaba kim stabil diye kullanıyor anlamadımAyırca herkes bir kod kirliliğinden bahsediyor.Doğrudur ama bence abartıldığı kadar değil..One X de bazı hatalar var ve sanırsam One X için bir güncelleme olacakmış ya da öyle bir şey tam bilmiyorum..Galaxy SIII ü bir eline al derim..
Demek istediğim S III bence çok daha başka bir cihaz..Kabul ediyorum bunu zaten Android stabil bir sistem değil..Ama şöyle de bir soru geliyor adamın aklına: parası olmayan ne yapsın IOS alamaz ve zaten Nokia nın sistemleri bilindiği gibi..Android de insanlar için gayet cazip..Uygulama niteliğine bakan çok az insan var zaten..Çoğu insan uygulama çokluğuna bakar..Ha Android niteliksiz demiyorum kesinlikle ama IOS a göre maalesef böyle..kısmet olursa bu hafta inceliyicem videolarda başarılıydı ama tasarım falan hoşuma gitmedi. Kod kirliliği inan abartılmıyor kardeşim samsung ve htc tizene geçince anlarsınız demek istenenleri. One x çıktığında rezil haldeydi güncellemelerle toparladı hala da güncellenecek ama çoğu teknosa ew de falan güncellenmemiş hali var
tamam o zaman sataer android kötü. ama o avm'deki cihazar hep açık, arka planda her şey açık, tüm özellikleri açık. üstelikte güncellenmemiş oluyorlar genelde.
ki zaten android stabil değil hiç gta 3 modern combat gangstar felan açmıyo.
zaten android stabil değil o yüzden flash desteği yok.
zaten android stabil değil o yüzden iosa kafa tutamıyo.
zaten android stabil değil o yüzden hiç launcher felan yüklenmiyo.
zaten android stabil değil bu yüzden dünyaca ünlü markalar hiç kullanmıyo.
zaten android stabil değil kod kirliliği bi siz anlıyonuz bu işten.
zaten androd stabil değil menüler kasıyor forumdada android kullanan en az 1000 kişi varsa bunlar enayi o yüzden menüsü kasan telefon kullanıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?