ios 6 güncelleştirmesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
15097

15097

Üye
    Konu Sahibi
ios 6 güncelleştirmesi
ios 6 güncelleştirmesini yüklediniz mi? Eğer yüklediyseniz ilk izlenimleriniz neler?

Bunlarda ios 6 güncelleştirmesinin birkaç görüntüsü:

crazytotem

Üye
gayet güzel olmuş.. arayıpta bulamadığımız özellikler var.. en önemlisini söyleyim.. arama engelleme var... kişi kişi olmuyor ama favoriler diye olabiliyor istemediğimiz aramayı favorilere ekleyip favorlieri seçersek arama engelleme olur... bu özelliği pek beğendim. ve facebook ile ilgili yenilikler var bildirimler kısmından direk durum güncellemeleri yapılabiliyor. biri sizi aradığındada farklı menüler geliyor. ertele sonra hatırlat falan pek işe yayrar gözükmüyor o . numara çevirme kısmıda değişmiş yeni bir arayüz.. sonuç olarak .. sonuç olarak bişey diyemem daha yeni bakalım ne sıkıntısı olacak olunca yazarım.....

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
M.Eroglu

M.Eroglu

Üye
Ekran görüntüsü verebilirmisiniz yenilikler hakkında ....

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Eğer yoneticilerin etkinlikte anlattıkları birebir doğru ise İOS Android i birkez daha halt etmiştir.

phasan

phasan

Üye
iphone 4 ten en so sürüm 5.1.1

phasan

phasan

Üye
iphonlerde sadece program yapımcılarına ios 6 verildi 9 yada 10 ayda cıkması bekleniyor ios 6

minutari

minutari

Üye
Sürümü iki gün önce yükledim. Cihazım iPhone 4 (simfree).
Öncelikle belirtmeliyim ki normalinde IOS 6 gibi BETA sürümlerin yüklemesini UDID kaydınız olmadan yapamıyordunuz. Ancak bu sürümde cihazınız simfree ise yapabiliyorsunuz.
Ancak şimdilik BETA 1 sürümünü yüklemenizi tavsiye etmem.
Nedenleri;
* Cihazı çok zorluyor,
* Harita sıklıkla donuyor,
* Uygulamalarda sık olmasa da donma veya kapanma yaşanıyor,
* IOS 6 ile gelen bazı özellikler (iPhone 4 de çalışması gereken) çalışmıyor.

Bu arada ekran görüntüsünü de ekledim.
Saygılar.

15097

15097

Üye
    Konu Sahibi
:hmmm zaten haritarda donma oldugunu söylüyor herkes :bilmm

Matador03

Matador03

Üye
4s gelirse denerim lakin bir resimde gördüm yukarıda widget eklenmiş ama yanlış resim sanırım o ?

15097

15097

Üye
    Konu Sahibi
hangi resim?

phasan

phasan

Üye
arkadaslar siz inan mayın ios 6 10 yada 11 ayda cıkacak çıkmadı daha

15097

15097

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar siz inan mayın ios 6 10 yada 11 ayda cıkacak çıkmadı daha
hayır çıktı indirilmeye bile sunuldu hatta ama beta olarak! iphone 3gs iphone 4 iphone 4s ipad 2 new ipad ipod touch 4 bu cihazlarada yüklenebiliniyor ios 6

- - - Eklendi - - -

normal sürümüde yani beta olmayan sürümüde ekim ayında çıkacak sanırsam :hmmm

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
ya bu 3gs de sıkıntı falan var mı bu yeni güncelleme ile.

ravenas

ravenas

Üye
Ben bu güncelleştirmeyi ipod touch 4.nesil cihazıma yükledim gayet güzel fakat arada itunes'e girmiyor neden acaba?

15097

15097

Üye
    Konu Sahibi
Ben bu güncelleştirmeyi ipod touch 4.nesil cihazıma yükledim gayet güzel fakat arada itunes'e girmiyor neden acaba?
:bilmm bende dün güncellestirmeleri denetlemistim ama en son sürüm 5.1.1 demisti dur bir daha denim :)

- - - Eklendi - - -

hâlâ 5.1.1 son sürümdür diyor :allalla:

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
yeni güncellemenin hepsini alıyormuş 3gs .sadece sıkıntı sorun çıkıyor mu yeni güncelleme ile tlfye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt