iOS 6 2. beta sürümü dağıtılmaya başlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
iOS 6 2. beta sürümü dağıtılmaya başlandı

Apple'ın WWDC 2012 konferansında lansmanını yaptığı iOS 6 işletim sisteminin ilk betası aynı gün geliştiricilere dağıtılmaya başlanmıştı. Aradan uzun bir süre geçmeden Apple 2. beta sürümünü de geliştiricilere dağıtmaya başladı.

2. beta sürümü "10A5338d." yapı numarasını taşıyor. iPhone 4S için 299MB, iPhone 4 için 322MB boyuta sahip. Bu sürümde en çok dikkat çeken Ayarlar simgesinin artık animasyonlu hale gelmiş olması. Simge içerisindeki çarklar hareket ediyor.

Beta sürümünde pek çok önemli hata da gideriliyor. Bunlardan bazıları hızlı yazma esnasında tuş seslerinin kaybolması, yatay ve dikey ekran geçişlerinde klavyenin yanlış yerde konumlanması, SpringBoard uygulamasının çağrı geldiği esnada ekranın kararması sonrasında çökmesi, cihazın ilk kurulum anında yeni bir iCloud hesabı açarken çökmesi, yokluğu bazı dedikodulara neden olan podcast'lerin iTunes uygulamasına geri gelmesi şeklinde sayılabilir.

iOS 6 2. beta sürümü yeni iPad, iPad 2, iPhone 4S, iPhone 4, iPhone 3GS ve iPod touch 4G ile uyumlu. Ayrıca Apple TV için Xcode 4.5 geliştirici önizleme sürümünün ikincisi de yayınlandı.

sataer

Üye
iphone 4 ü iki kere yazmışsın kardeşim bilgin olsun :) ayarlar simge değişimi sanki kararlı sürümde bizi yeni şeyler bekliyor der gibi :hmmm

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
düzelttim sağol :)

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
tek bir soru: iOs 6 dan önce kullanıcılar için Beta diye bir olgu söz konuSumuydu ben her zaman direk yeni yazılımın hazır hali sunuluyor diye hatırlıyorum ilk defa iOs hakkında ''Beta yayınlandı'' diye duyuyorum??

sataer

Üye
5 te de vardı sanırım. :hmmm ...
Bu arada rica ederim Anıl.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Steve'den sonra bunlarda işleyiş değişti adamın kurallarını yıktılar hemen

sataer

Üye
aynen Steve in tabularını yıkıyolar yavaştan.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Bu günlerini aramasınlarda

sataer

Üye
aramazlar bence. Apple iphone dan ibaret değil.

Matador03

Matador03

Üye
Cok guzel :) eger biraz daha gelistirirlerse ikondir arayuzdur va. İos un tadindan yenmez ;)

Jomolocco

Jomolocco

Üye
güzel olmus insallah hepsi animasyonlu olur

minutari

minutari

Üye
Ben güncelledim.
Beta 1 deki birçok sorun giderilmiş. Ayrıca cihazı Wi-Fi üzerinden güncellerken çarklar hareket ediyor.
iPhone kullanmak güzel...

15097

15097

Üye
iOS 6 2. beta sürümü yeni iPad, iPad 2, iPhone 4, iPhone 3GS ve iPod touch 4G ile uyumlu.​

yazıyor.:hmmm iphone 4s ile uyumlu değil mi yoksa :ehe

phasan

phasan

Üye
iOS 6 2. beta sürümü yeni iPad, iPad 2, iPhone 4, iPhone 3GS ve iPod touch 4G ile uyumlu.​

yazıyor.:hmmm iphone 4s ile uyumlu değil mi yoksa :ehe

uyum lu iphone 4s en çok onda uyumlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt