İos 6.1 jb

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kayahan14

Kayahan14

Üye
    Konu Sahibi
İos 6.1 jb
Arkadaşlar yapan var mı yaptıysanız nasıl ve hangi siteden yaptınız hatalı bir şey yaparsak nasıl düzeltiriz

Symbianize

Symbianize

Üye
Evasi0n.com dan yaparsınız hatalı bişey yapma gibi bi durum yok ama oldu diyelim restore çekersiniz

Kayahan14

Kayahan14

Üye
    Konu Sahibi
Türkçe anlatım var mı

altay666

altay666

Üye
Anlatacak cok bisisi yok
evasi0n.com dan programi indir
İtunesin kapali olmasi kazim bilgisayarda ayrica parola ile tus kilidi varsa onuda kaldir sonra programi yonetici olarak calistir
Program acilinca zaten bi buton var hailbreake diye tikliyorsun ve telefonu cok kurcalama sonra senden telefonda bi ikon cikacak o ikona 1 kere tikla o kadar bi kac kez acilip kapanacak o kadar

tuzluca76

tuzluca76

Üye
elimdeki Yurtdışı iPhone'Yi sorunsuz kullanıyoruz ama şimdi jailbreak yada yazılım güncellemesi yaparsam kapanma ihtimali varmı Sim'in ? Doğu banktan aldım ama factory unlock mu unlock mu bilmiyorum nereden öğrenebilirim ?

WebStyle

WebStyle

Üye
Önce İOS son sürüm olan 6.1.2 ye cihazınızı restore edip güncelleyin. Daha sonra arkadaşların verdiği site den JB aracını indirip ondan sonra JB yapın derim.. Kurulum da herhangi birşey yok. Cihazı usb yardımı ile pc ye bağlayın JB aracını çalıştırın sonra Jailbreak butonuna basın. Zaten sizin birşey yapmanıza gerek yok. Program hepsini hallediyor.

Burada bir arkadaş anlatımını yayınlamış zaten. Göz atın isterseniz..

http://www.maxicep.com/jailbreak-ve...xx-untethered-cikti-evasi0n-1-5-a-769613.html

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
İos 6.1.2yi yuklememi onerir misiniz? Sarj durumunda iyilestirme yapildi yaziyor ama emin olamadim yukleyip yuklememe konusunda :hmmm

Kayahan14

Kayahan14

Üye
    Konu Sahibi
İos 6.1.2yi yuklememi onerir misiniz? Sarj durumunda iyilestirme yapildi yaziyor ama emin olamadim yukleyip yuklememe konusunda :hmmm

bende söylerim babama ama çok bir şey olduğunu zannetmiyorum

- - - Eklendi - - -

Yalnız sitede 6.0–6.1.2 var babamın 6.0.1 nolcak :)

Türe

Türe

Üye
elimdeki Yurtdışı iPhone'Yi sorunsuz kullanıyoruz ama şimdi jailbreak yada yazılım güncellemesi yaparsam kapanma ihtimali varmı Sim'in ? Doğu banktan aldım ama factory unlock mu unlock mu bilmiyorum nereden öğrenebilirim ?

Ben de yurtdışından alıcam iphone. Sim free olsa bile yazilim ya da jb ile kapanma olmaz değil mi ?

tuzluca76

tuzluca76

Üye
Bende onu merak ediyorum ama bir cevap alamadım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt