ardacumhur
Üye
-
Konu Sahibi
-
ios yoldan çıktı
Apple napiyo boyle
Umarim duzelir. Ben artik daha saglam ve dolu bir iPhone kullanmak istiyorum
4s ler icin cikti zaten
4s ler icin cikti zaten
kim ne derse desin appleın iphone kullanan müşterilerine desteği tam.bu gerçekten kaçamayız adamlar nokia gibi değilki 1 yılda sadece 2 güncelleme çıkarsın. Adamlar sürekli güncelleme çıkarıyor 3gs'e bile güncelleme çıkartıyor. hata olabilir ama bu kadar küçük hatalar yüzünden koskoca apple şirketini kötülemek olmaz bence. bu benim kişisel görüşüm. bu arada iphone fanı değilim. kendimi bildim bileli nokia kullanıyorum. yani tarafsız yorum yapıyorum iyi forumlar (:
Androidde çok fazla ara güncelleme alıyor ama işin ilginci Apple'da ki kadar göze batan hata olmuyor.Yeni özellik ekleniyor.kim ne derse desin appleın iphone kullanan müşterilerine desteği tam.bu gerçekten kaçamayız adamlar nokia gibi değilki 1 yılda sadece 2 güncelleme çıkarsın. Adamlar sürekli güncelleme çıkarıyor 3gs'e bile güncelleme çıkartıyor. hata olabilir ama bu kadar küçük hatalar yüzünden koskoca apple şirketini kötülemek olmaz bence. bu benim kişisel görüşüm. bu arada iphone fanı değilim. kendimi bildim bileli nokia kullanıyorum. yani tarafsız yorum yapıyorum iyi forumlar (:
Googlein da bize desteği tam
Androidde çok fazla ara güncelleme alıyor ama işin ilginci Apple'da ki kadar göze batan hata olmuyor.Yeni özellik ekleniyor.
Son gördüğüm tek hata vardı.o da rehberdeki kişilerin doğum günlerini kaydederken aralık ayının olmamasıydı.Bu sorun 4.2.1 de düzeltildi.
Nexuslar icin dogruama ios kadar guncel degil yine de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?