ios 5 gvey calismior yardımm

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aydoganfb

Üye
    Konu Sahibi
ios 5 gvey calismior yardımm
arkadaslar baska bir konuda mazuratimi acikladm da cevp atan olmadi yeni bir konuda acim dedim bari arkadaslar bana da yardici olursaniz cok sevinirim elimde iphone 4 var fe malesef surumunu ios5 yaptm vede 4.3.3 dusurmek istiorum ilk once 4.3.5 e dusurmeye calisiorm herseyi bitriyor tamamen bitmek uzereyken 1 hatasi veriyor ve program modunda kaliyor umbrellayla start tsss servermi ne var ona basip tekrar yuyklemeye calisiorm 4.3.3 u defomodda ama malesf buseferde 2005 hatasi veriyor host dosyasiyla oyniıorm 3194 mu ne verior busefr hata bui turlu yazlma girmior anlicagnz cihaz gveyi ve 5 yuklym nalet olsn 4.3.3 diorm ama busefrde gvey calismior ios5 te yardimci olrsan cok cok sevinirim

SERSEL

SERSEL

Üye
host dosyanı düzenle 74 gs apple komutlarını ekle tabi beni yazdığımı değil eksik yazdım hepsi aklımda değil anladın sen onu sonra pc yi aç kapa yap sonra redsnowla cihazı en altaki just pvned dfu komutuyla dfu moda al sonra custum yükle cihazın döner ok

aydoganfb

Üye
    Konu Sahibi
host dosyanı düzenle 74 gs apple komutlarını ekle tabi beni yazdığımı değil eksik yazdım hepsi aklımda değil anladın sen onu sonra pc yi aç kapa yap sonra redsnowla cihazı en altaki just pvned dfu komutuyla dfu moda al sonra custum yükle cihazın döner ok
cihaza hostla ilgili herturlu seyi yaptm cihaz ios5 ten asagi surum yemiyor 4.3.5 ssh kaydim da var biturlu yuklemior tam yazlim bitecek 1 hatasi alior costum hazrliym dedm 4.3.5 e snowwbreezn ole bi versyonu yok 4.3.5 e gore ne yapacan bilmiyorum stede bilen arkadaslardan yardim bekliyorum

minutari

minutari

Üye
Cihazın Base Band numarası (Model Firmware) nosu nedir?
IOS 5 e yükseltme işlemini Base Band korumadan yaptıysan geri dönemeyebilirsin.

SERSEL

SERSEL

Üye
kardeşim 4.3.3 orginal fv. indir sonra oan uygun snowbreze yi indir custom olusştur .redsnovla dfu moda la host dosyanı düzenle pcyi aç kapa 4.3.3 ssh kaydın varsa yüzde yüz olur

----------Eklendi @ 11:05:27 ---------- Yazıldı @ 11:03:39 ----------

önce indirmeleri yap sonra hostu düzenle pc yi açkapa .snovberezeyle custom oluştur .redsnovla dfu mada al ıtunes le restore et bukadr

aydoganfb

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim 4.3.3 orginal fv. indir sonra oan uygun snowbreze yi indir custom olusştur .redsnovla dfu moda la host dosyanı düzenle pcyi aç kapa 4.3.3 ssh kaydın varsa yüzde yüz olur

----------Eklendi @ 11:05:27 ---------- Yazıldı @ 11:03:39 ----------

önce indirmeleri yap sonra hostu düzenle pc yi açkapa .snovberezeyle custom oluştur .redsnovla dfu mada al ıtunes le restore et bukadr

yok kardes ssh kaydim yoktu ama baska bi cihazda ssh kaytli 4.2.1 vardi dustu ama modem ios5 oldugu için modem degismedi buyuzden gne gvey calsmadi anladimki sorun versyn degilms sorun modemin yuksek olmasyms oda dusmiyor hic br seklde 4.11.08 modemi desteklemiyor gvey bosu bosuna dusurmeyn cunku ssh kaydnz ol olsada cihazda dussede gvey calsmiyr:hih:

hakankurban

hakankurban

Üye
aydoğan kardeş ben sana dedim basebandla alakalı diye gevey de desleklemiyor gelmemiş daha belli bir süre bekleyeceksin.

aydoganfb

Üye
    Konu Sahibi
ewt abi dedigin gibi cikti yalnz piyasada sahte gveyler var supreme die onlardan denedim cok hicbiri calistrmiyor daha cikmadi anlicagin onu destekleyen gvey

hakankurban

hakankurban

Üye
eğer snowbreeze ile basebandı yükseltmeden ios 5 i yükleseydin gavey çaılışıyordu basebandın yükselmiş beklemekten başka çare yok.

hakankurban

hakankurban

Üye
aydoğan kardeş baseband düşürme yöntemi var bi dene istersen yapamadıysan

hakankurban

hakankurban

Üye
1.Adım Windows üzerinde müziklerim klasörüne ulaşın. müziklerim klasöründe iTunes klasörüne girin.
2.Adım iTunes dosyasında Library.itl dosyasını bulun ve silin.
3.Adım Previous iTunes Libraries dosyasında bildiğiniz gibi bir önceki versiyonun dosyaları bulunuyor. Bu dosya içinde Library.itl kopyalayın.
4.Adım Library.itl iTunes klasörüne dosyayı kopyalayın.
6.Adım iTunes’u açın.

Evet iTunes 10.4.1 bizim 4.3.5 fw'mizi yüklemeye hazır DFU modda Shift + Restore ile 4.3.5fw'yi yükleyin backup yüklemeden direk yeni bir iphone oluşturun [çünkü kullanmak hiç nasip olmayacak] baktığımızda modem firmware modelimiz 4.10.01'e düşmüş oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt