Ios 5.1 jb yapıldımı arkadaşlar varsa lütfen linkleri paylaşırmısınız..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ozgursefa0404

Üye
    Konu Sahibi
Ios 5.1 jb yapıldımı arkadaşlar varsa lütfen linkleri paylaşırmısınız..
iphone 4s 16gb kullanıyorum yeni güncelledim ve 5.1 e yükseldi yapamadım varmı çıktımı yada varsa lütfen link paylaşırmısınız
from sitelerinin acemisiyim aynı konu başlığını göremediğimden yeni konu açtım kusura bakmayın saygılarımlar

----------Eklendi @ 01:11:26 ---------- Yazıldı @ 00:55:48 ----------

kimse bilmiyor heralde vay beeeee

byziggurat

Üye
bende sitede birçok yere yazdım ama malesef kimse ilgilenmiyor.bu işten anlayan kişiler bir cevap yazmaya bile üşeniyorlar. açtıgın konuyu takip et bende takip edecegim inşallah hayırsever biri yardımcı olur.

ugur6565

ugur6565

Üye
çıkmadı ki hala

osmanekmen

Üye
tethered jailbreak çıktı şimdilik

byziggurat

Üye
ne farkı varki

---------- Eklendi @ 03:50:40 ---------- Yazıldı @ 03:50:10 ----------

link verirmisin
untethered jb yi bekle tethered jb yaparsan telefonun kapandıgında itunesten formatlamayana kadar birdaha açılmaz. ben yaptım öyle oldu.

kalubela1320

Üye
yok kardeşim ıtunesle alakası yok justboot yapman lazım her telefon kapanısında bencede untetheredı bekle az kaldı çıkmasına

carvedilol

Üye
ios 5.1'in tethered sürümü de yayınlanmadı .Yanlış bilgi vermeyelim.A5 chipli cihazı olanlar 5.1 e yükseltmesinler cihazlarını.

efe_24

Üye
steffan esser diye bir alman jb geliştiricisi naz yapıyormuş yayınlamıyormuş dh de yazana göre..

ozgursefa0404

Üye
    Konu Sahibi
ben yükseltim ne güzel a5 iphone 4s e kurmuştum jb ama zil sesi takılıyo diye güncelledim gibi bi yaptıkları öbürünü tütmüyorki bunların nerden yapsan bi şekilde bi eksiği oluyor

FPlayer

FPlayer

Üye
ifaith ve redsnow işe yarıyor tetheredta

Türe

Türe

Üye
var untethered sürümü fakat bir süre sonra telefon reset atmaya başlıyor ve itunes dan restore edene kadar çalışmıyr . hatta ben restore ettiğim halde çalışmadı allahtan shsh kaydım vardı snowbreezeden yazılımı onayladım ve 5.0.1 e dönüp öyle jb yaptım . 5.1 jailbreakli kullanılamıyor . en azından bende böyle oluyor . iki ayrı cihazda denedim ikisinde de aynı sorunu yaşadım . ve bir tanıdığım da aynı durumu yaşadığını söyledi

TrowZeeN

Üye
okuduklarıma göre iphone 4s 5.1 için jb henüz çıkmamış. peki 5.1 den 5.0.1'e downgrade yapıp sorunsuz bir şekilde jb nasıl yaparım detaylı olarak acıklanan bir link verebilirmisiniz?

15272581

Üye
arkadaşlar 5.0.1 shh kaydım var ama 5.1 den 5.0.1 re geri dönüş yapamıyorum varmı başka yolu tinyumbrella ile yapıyorum ama ituner 1600 hatası veriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt