phyzik Üye vecdi5' Alıntı: ya arkadaşım allah senden bin defa razı olsun benim iphone 4 ü 4.3 e yükselttim 4.2 ye shsh kaydı yok diye düşemiyordum senin tekniği kullandım sorunsuz makina çalıştı adminler bu konuyu bence sabitlesinler... Genişletmek için tıkla ... 4.2.1 'e inen arkadaşlar bu noktada shsh kaydı alıp 4.2.1 jbsiz yükleyebildilermi acaba?
vecdi5' Alıntı: ya arkadaşım allah senden bin defa razı olsun benim iphone 4 ü 4.3 e yükselttim 4.2 ye shsh kaydı yok diye düşemiyordum senin tekniği kullandım sorunsuz makina çalıştı adminler bu konuyu bence sabitlesinler... Genişletmek için tıkla ... 4.2.1 'e inen arkadaşlar bu noktada shsh kaydı alıp 4.2.1 jbsiz yükleyebildilermi acaba?
graypex Üye mesela benim iphone4 te işe yaramadı.1013 hatası aldım greenpoıson ile jailbreak yaptım tel kapandı açılmadı
mesela benim iphone4 te işe yaramadı.1013 hatası aldım greenpoıson ile jailbreak yaptım tel kapandı açılmadı
azizdostum Üye Arkadaşlar bu 4.3 ten 4.2 ye dönüş işlemini bu yöntemle İPHONE 4 te yapabilirmiyim sizin cihazlarınız nedir.SHSH Kayım yok maalesef.
Arkadaşlar bu 4.3 ten 4.2 ye dönüş işlemini bu yöntemle İPHONE 4 te yapabilirmiyim sizin cihazlarınız nedir.SHSH Kayım yok maalesef.
_Faruk Üye Konu Sahibi azizdostum' Alıntı: Arkadaşlar bu 4.3 ten 4.2 ye dönüş işlemini bu yöntemle İPHONE 4 te yapabilirmiyim sizin cihazlarınız nedir.SHSH Kayım yok maalesef. Genişletmek için tıkla ... cihazla ilgili birşey değil zaten yapabilirsin --------------- Ekleme --------------- graypex' Alıntı: mesela benim iphone4 te işe yaramadı.1013 hatası aldım greenpoıson ile jailbreak yaptım tel kapandı açılmadı Genişletmek için tıkla ... jailbreak işleminde hata oluşmuş olabilir
azizdostum' Alıntı: Arkadaşlar bu 4.3 ten 4.2 ye dönüş işlemini bu yöntemle İPHONE 4 te yapabilirmiyim sizin cihazlarınız nedir.SHSH Kayım yok maalesef. Genişletmek için tıkla ... cihazla ilgili birşey değil zaten yapabilirsin --------------- Ekleme --------------- graypex' Alıntı: mesela benim iphone4 te işe yaramadı.1013 hatası aldım greenpoıson ile jailbreak yaptım tel kapandı açılmadı Genişletmek için tıkla ... jailbreak işleminde hata oluşmuş olabilir
yelloweagle Üye arkadaslar onlarca kez ıkı tane telefonda denedım.her seferınde 3194 hatası verıyor.. yardım .lutfen
_Faruk Üye Konu Sahibi yelloweagle' Alıntı: arkadaslar onlarca kez ıkı tane telefonda denedım.her seferınde 3194 hatası verıyor.. yardım .lutfen Genişletmek için tıkla ... acaba ipsw dosynda sorn olblr mi bde htyı tam olrk yzr msn
yelloweagle' Alıntı: arkadaslar onlarca kez ıkı tane telefonda denedım.her seferınde 3194 hatası verıyor.. yardım .lutfen Genişletmek için tıkla ... acaba ipsw dosynda sorn olblr mi bde htyı tam olrk yzr msn