_Faruk
Üye
-
Konu Sahibi
-
selam
benim sorunum biraz daha farklı
telefon yeni 4.2.1 yuklu fakat shsh kayıdı yaptıgımda 4.3 e shsh kaydı aldı. su anda telefon kaput.
herhangi bir şekilde veya yukarıda arkadasın bahsettıgı gıbı 1 ay surede geri dönme ile 4.2.1 e dönme ihtimalim var mı ?
varsa nasıl alt versiyona restore edecegim.
öncelikle elinde 4.2.1 güncelleme dosyası olmalı ondan sonra itunestan shift e bslı tutarrak restoreye tklyp o dosyayı seççeksin kalnı yukrdki gibi yprsan olur
ilk anlamadıklarım:
1) shsh nedir? yapmalımıyım.
2) jb nedir? yapmalımıyım.
3) 4.3 e yükseltmeli miyim?
iki dosyayı indir 4.2.1 i yükledikten sonra büyük ihtimalle itunestan (1013) yazan hatayı aldığında öbür programla jailbreak yapman gerekiyo(yüklemeyi senin dediğin gibi shift+restore yapıp dosyayı seçerek yapacaksın jailbreak te programda yazan tuşlarla yapman yeterli)cahıllıgıme verın yenıyım. Shsh kaydım yok ve cıhazım ıpone 3GS 4.3 surum. sımdı ben ılk sayfadakı ıkı lınkı ındırıp telefonu usb ıle baglayıp kurmu dıyecegım olay cozulecekmı yardım lutfen
--------------- Ekleme ---------------
bu arada bır arkadas 1 ay ıcınde eskı surume gecılebılıyor yazmıs. shıft + restore dedıgımde dosya sec dıyor. sımdı ben 4.2.1 i ındırıp dosya sec ten bunu secersem yukleyecekmı versıyonu dogrumu anlamısım. SHSH kayıtsız tabi ?
Bn teşkkr edrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?