iOS 4.3 mü ? Android 4.0 mı ?

İOS - ANDROİD

• Kullanılan toplam oy
    31
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
iphone5 ios 7.1 le çıkabilirmiş öle okumuştum android benim gözümde hala sorunlu mağaza çok büyük bi açık + spyware gibi sürekli google babaya veri toplayıp reklam yaptırıyor... Mağazaya sahte virüslü angry birds space konulmuş ya bundan daha büyük açık olur mu? 3 milyon indirmeyi geçmiş oyunu üretici firmadan başkasının koymasına göz yumulur mu?

Türe

Üye

onları mağazaya kabul etmelerinin nedeni sırf uygulama sayısını fazla göstermek.

klongs

Üye
açık kaynak kodlu olduğu için denetimiz zayıf ama her mağazada var iostada bir uygulama rehberi çalıyordu sonra kaldırıldı wp marketplace de cinsel içerikli uygulamalar çok fazla

Türe

Üye
açık kaynak kodlu olduğu için denetimiz zayıf ama her mağazada var iostada bir uygulama rehberi çalıyordu sonra kaldırıldı wp marketplace de cinsel içerikli uygulamalar çok fazla

ama iosta 5 ise androidde 50 . Denetim olmalı

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
cinsel içerik zarar demek değil ki.. Bizde öpüşmek ayıpken biçok ülkede su içmek gibi normal işin ahlak boyutu tartışılır o ayrı ama cinsel uygulamalar uzakdoğudan geliyor markete adamlarda kamasutra kültürü var.. Bu bi açık tehdit yada bi zarar değil karıştırmayalım.. Sırf çok uygulama olsun diye yapılması yanlış marketplace de denetim var en azından o da denetimsiz virüs koysun ilk eleştiren ben olurum.. Ama angry birds gibi bi uygulamanın orjinalindem farksız halde mağazaya konmasını normal bi olay gibi de göstermeyin şimdi

bi videoyla karar değiştirme Süleyman, One X alalım beraber

klongs

Üye

saten kaldirildi o dedigim bu sadece androide ozgu degil popular olan isletim sistemi hackerleein gozdesi oluyor

Türe

Üye

bi videoyla karar değiştirme Süleyman, One X alalım beraber

valla bir video değil izlediğim tüm videolarda böyle furkan One X'e gereksiz birçok yük yüklemişler tegra3'ten beklediğim verim kesinlikle yok . kötü demiyorum ama tegra3 için kötü.

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
evet android e özgü değil ama en çok androidde var.. Htc de zart zurt her gece başka telefon çıkarıyo arkadaş ya

klongs

Üye

valla bir video değil izlediğim tüm videolarda böyle furkan One X'e gereksiz birçok yük yüklemişler tegra3'ten beklediğim verim kesinlikle yok . kötü demiyorum ama tegra3 için kötü.

aynen tam bir hayal kirikligi sarj tuketimi de cabasi

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
telefonları güzel de iki aylık cihaza iki senelik telefon muamelesi gördürüyor

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
aman bana deme samsung valla kaşınıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...