ios 4.3.2 JAİLBREAK

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
ios 4.3.2 JAİLBREAK
İOS 4.3.2 İÇİN JAİLBREAK ARACI REDSN0W 0.9.6rc12 YAYINLANDI ..işlemleri eski redsnow sürümleri gibi yapabilirsiniz..

• Beğen
Tepkiler: palaska2525

_Faruk

Üye
Tethered mi untethered mi ?

Dr.Watson

Dr.Watson

Üye
untentered

furkanbayraktar

Üye
hocam ben 4.3.1 jaılbreak lıyım ztn sımdı 4.3.2 kursam butun oyun uygulamalarım sılınıcek mı

mc_mfi

Üye
olmuyo tel kafayı yedi mecburen restore yaptım 4.3.1 i seçince sift ile hata veriyordu 4.3.2 oldu ama şimdide jb yok

genckamyoncu

Üye
Tethered olur eğer olursa. Henüz resmi JB çıkmadı. Pazar gecesi çıkacak. Sakın JB yapmayın

hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ios 4.3.1 untedhered jailbreak mevcut yapabilirsiniz sıkıntı yok

enstrumant

Üye
açıklama yap ozaman

hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar 4.3.1 için untedhered 4.3.2 için tethered jb mevcut..

davudx

davudx

Üye
arkadaşlar 4.3.1 için untedhered 4.3.2 için tethered jb mevcut..
başta bunu yazsan omazmıydı arkadaşım...başka bir konu daha açmışsın....restore ile güncelledik şimdi jbsiz kaldık....bb.5.16.02 hiçbir şekilde jb olmadı.....neyse yeni jb bekleyeceğiz...canın sağlosun daha önce senin paylaşımlarından çok jb yapmıstım....ama uyarsaydın daha güzel olurdu....:vur:vur:vur

Freedom Fighter

Freedom Fighter

Üye
iphone kaçlara desteği sadece iphone 4 mü yoksa

registeredtr

Üye
4.3.2 REDSNOW 0.9.6. rc14 ile jb yapmaya calisiyorum. ancak yonergeleri yapmama ragmen bir turlu dfu mode gecmiyor.

arkadaslar power tusu home power ve home tuslarına basıldıktan sonra telefon normal aciliyor, ekranda ise finish pasif durumda kalarak "exploting with limera1n" yazıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt