ios 4.2.1 yayınlandı!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ios 4.2.1 yayınlandı!!!
Evet arkadaşlar yaklaşık 3.5 ay beklediğimiz ios 4.2 sonunda yayınlandı.Ben şu an itunesten indiriyorum.Unlock bir iki güne kalmaz çıkar.Yurtdışı telefonu olupta unlock bekleyen arkadaşlar sakın güncellemesin..

hamsikoli

Üye
iphone 4 simfree cihaz. jailbrek li ve 4.1. şimdi 4.2 yapsam jailbrek bulabilirmiyim yada beklemelimiyim sizce

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
4.2 için redsn0w un yeni versiyonu çıkmıştı dün ona bir bak..

hamsikoli

Üye
redsn0w un versiyonunun farkı nedir ki

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
farkı 4.2.1 gm yi jailbreak yapması 4.2 yi yaparmı bilmem..

cmlkrc

cmlkrc

Üye
unlock ta yarın çıkıyor kesinnnn....

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İnşallah ya artık bıktım ipod gibi kullanmaktan..

cmlkrc

cmlkrc

Üye
işte link:

hakankurban

hakankurban

Üye
GÜNCELLEME 1: IOS 4.2 hakkında Apple yeni bir basın açıklaması bugün 22 Kasım açılacak IOS 4.2 yayın tarihi, burada kontrol onaylamıştır olarak piyasaya olmaktır. Yine de, yukarıda sonrası doğrular olarak en fazla yarın 23 Kasım olacak (gibi söz) kilidini.

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar jb işlemini deneyip test edip resimli bir şekilde anlatımını yapacağım işlemleri ğerçekleştireyim önce

clayrat

Üye
Arkadaslar konuya biraz uzagim mazur gorun lutfen sorumu. Simfree i phone 4 le i tunes a baglanip yeni guncellemeyi indirebiliyormuyuz?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet indirebilirsin..

cptalperen

cptalperen

Üye
ben de gelir gelmez iphone 4 üm direk 4.2 kuracağım :D inşallah bir aksilik çıkmazsa haftaya bugün felan geliyor :)

clayrat

Üye
Bugun turkcell tim e ugradim ordaki yetkili simfree olsa bile yurt disi telefonlarla i tunes a baglanamiyacagimi telefonun kitlenecegi gibi biseyler soyledi. Ya bilgisi yok bu konuyla alakali ya da yurt disina yonelmemem icin kendince tezgahtarlik yapti

cptalperen

cptalperen

Üye
Bugun turkcell tim e ugradim ordaki yetkili simfree olsa bile yurt disi telefonlarla i tunes a baglanamiyacagimi telefonun kitlenecegi gibi biseyler soyledi. Ya bilgisi yok bu konuyla alakali ya da yurt disina yonelmemem icin kendince tezgahtarlik yapti

aklınca çakallık yapmış :d: simfree cihaz hiçbirşekilde kilitlenmez rahat ol ;)

clayrat

Üye
Yakin ilginiz icin tesekkur ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt