iOS 10.0.2 Untethered Jailbreak

Sponsorlu Bağlantılar

YaserOfficial

YaserOfficial

Üye
    Konu Sahibi
iOS 10.0.2 Untethered Jailbreak
iOS 10.0.2 Untethered Jailbreak ne zaman çıkacak bilgisi olan var mıdır?

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Henüz internette dolaşan bir bilgi mevcut değil, çalışmanın bile mevcut olduğu konuşulmuyor.

. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
Şu an için bir ses yok

Tapatalk kullanarak iPhone 6 aracılığıyla gönderildi

YaserOfficial

YaserOfficial

Üye
    Konu Sahibi
aslında çıksa daha çok şey yapabiliriz fakat apple her güncellemede güvenliği yükseltiyor tethered olsa da olur çıksın da bakalım :)

ogedayokan

ogedayokan

Üye
Mesela ciksa ne yapacaksiniz?

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
aslında çıksa daha çok şey yapabiliriz fakat apple her güncellemede güvenliği yükseltiyor tethered olsa da olur çıksın da bakalım :)

Ben de bekliyorum hocam. iOS 9'da vardı ama iOS 10'u beğendiğim için vazgeçmiştim. Ve şu an iOS 10 çok daha iyi. Bir de jailbreak gelince tadından yenmez ;)

ogedayokan

ogedayokan

Üye
Ben uzuun yillar android kullandim. Samsung Serisi 1,2,3,3,4,5 Note serisi 4edge ve note 7 siparis verdim. 7 serisinj cok bekledim sonunda uretim durdu elimiz boş kaldı, patlama felab değil o kadar bekleme koydu bana. Simdi Apple a gecis yapıyorum 7plus 256gb siparis verdim o yüzden sordum ne yaparsiniz. Bir android kadar kişileştirmek mumkun degil galiba :(

. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
Ben uzuun yillar android kullandim. Samsung Serisi 1,2,3,3,4,5 Note serisi 4edge ve note 7 siparis verdim. 7 serisinj cok bekledim sonunda uretim durdu elimiz boş kaldı, patlama felab değil o kadar bekleme koydu bana. Simdi Apple a gecis yapıyorum 7plus 256gb siparis verdim o yüzden sordum ne yaparsiniz. Bir android kadar kişileştirmek mumkun degil galiba :(

Hocam tweak adı verilen eklentiler oluyor. Tema, yazı fontu, geçiş efektleri, ücretli uygulama indirme, ***** yapma, uygulama içi satın alımları ücretsiz gerçekleştirme ve daha fazlası. Çoğu şey yapılabiliyor. İstersen YouTube a top tweak yazın, ordan tweak incelemelerine bakın

ogedayokan

ogedayokan

Üye
Hocam tweak adı verilen eklentiler oluyor. Tema, yazı fontu, geçiş efektleri, ücretli uygulama indirme, cra ck yapma, uygulama içi satın alımları ücretsiz gerçekleştirme ve daha fazlası. Çoğu şey yapılabiliyor. İstersen YouTube a top tweak yazın, ordan tweak incelemelerine bakın

Evet araştırdım zaten o tweak lerde olmasa yine gecmezdim iPhone a.

Oktay Türkkan