Sınırdan çık
PALA. Üye TurkSaw' Alıntı: Sen yanlış anlamışsın. Genişletmek için tıkla ... Genc007' Alıntı: Sen de bunu yedin? Genişletmek için tıkla ... Kendisi söyledi ve kısmen de doğrudur. Bu forumun şişirme binlerce üyesi var. Günlük troll hesap açıyorlar...
TurkSaw' Alıntı: Sen yanlış anlamışsın. Genişletmek için tıkla ... Genc007' Alıntı: Sen de bunu yedin? Genişletmek için tıkla ... Kendisi söyledi ve kısmen de doğrudur. Bu forumun şişirme binlerce üyesi var. Günlük troll hesap açıyorlar...
PALA. Üye TurkSaw' Alıntı: Şimdi kullandığım hesabı bile ben açmadım Genişletmek için tıkla ... Kendine ait olmayan hesabı neden kullanıyorsun Senin hesabın yok midur
TurkSaw' Alıntı: Şimdi kullandığım hesabı bile ben açmadım Genişletmek için tıkla ... Kendine ait olmayan hesabı neden kullanıyorsun Senin hesabın yok midur
AIS Üye sinan yüksel' Alıntı: Kendisi söyledi ve kısmen de doğrudur. Bu forumun şişirme binlerce üyesi var. Günlük troll hesap açıyorlar... Genişletmek için tıkla ... Günlük troll hesap açmasında bir sakınca yok. Ama o troll hesapları kullananların gerçek hayatta troll olmasında bir sakınca var.
sinan yüksel' Alıntı: Kendisi söyledi ve kısmen de doğrudur. Bu forumun şişirme binlerce üyesi var. Günlük troll hesap açıyorlar... Genişletmek için tıkla ... Günlük troll hesap açmasında bir sakınca yok. Ama o troll hesapları kullananların gerçek hayatta troll olmasında bir sakınca var.
ModX Moderator Konu Sahibi sinan yüksel' Alıntı: Kendisi söyledi ve kısmen de doğrudur. Bu forumun şişirme binlerce üyesi var. Günlük troll hesap açıyorlar... Genişletmek için tıkla ... Kartal harun abi hepsi neco mu
sinan yüksel' Alıntı: Kendisi söyledi ve kısmen de doğrudur. Bu forumun şişirme binlerce üyesi var. Günlük troll hesap açıyorlar... Genişletmek için tıkla ... Kartal harun abi hepsi neco mu
AIS Üye sinan yüksel' Alıntı: Kendine ait olmayan hesabı neden kullanıyorsun Senin hesabın yok midur Genişletmek için tıkla ... Benim kendime ait olan hesap zaten hesabı olmayandır.
sinan yüksel' Alıntı: Kendine ait olmayan hesabı neden kullanıyorsun Senin hesabın yok midur Genişletmek için tıkla ... Benim kendime ait olan hesap zaten hesabı olmayandır.
PALA. Üye TurkSaw' Alıntı: Günlük troll hesap açmasında bir sakınca yok. Ama o troll hesapları kullananların gerçek hayatta troll olmasında bir sakınca var. Genişletmek için tıkla ... Herkesin trollüğü kendi de sonra diyoruz 2.5 milyon üye var Genc007' Alıntı: Kartal harun abi hepsi neco mu Genişletmek için tıkla ... Kimin kim olduğu bilinmediği gibi hepsi aynı kişide olabilir TurkSaw' Alıntı: Benim kendime ait olan hesap zaten hesabı olmayandır. Genişletmek için tıkla ... Tez aparın meni burdan
TurkSaw' Alıntı: Günlük troll hesap açmasında bir sakınca yok. Ama o troll hesapları kullananların gerçek hayatta troll olmasında bir sakınca var. Genişletmek için tıkla ... Herkesin trollüğü kendi de sonra diyoruz 2.5 milyon üye var Genc007' Alıntı: Kartal harun abi hepsi neco mu Genişletmek için tıkla ... Kimin kim olduğu bilinmediği gibi hepsi aynı kişide olabilir TurkSaw' Alıntı: Benim kendime ait olan hesap zaten hesabı olmayandır. Genişletmek için tıkla ... Tez aparın meni burdan
AIS Üye sinan yüksel' Alıntı: Herkesin trollüğü kendi de sonra diyoruz 2.5 milyon üye var Kimin kim olduğu bilinmediği gibi hepsi aynı kişide olabilir Tez aparın meni burdan Genişletmek için tıkla ... Evet sende ben olabilirsin.
sinan yüksel' Alıntı: Herkesin trollüğü kendi de sonra diyoruz 2.5 milyon üye var Kimin kim olduğu bilinmediği gibi hepsi aynı kişide olabilir Tez aparın meni burdan Genişletmek için tıkla ... Evet sende ben olabilirsin.
ModX Moderator Konu Sahibi sinan yüksel' Alıntı: Herkesin trollüğü kendi de sonra diyoruz 2.5 milyon üye var Kimin kim olduğu bilinmediği gibi hepsi aynı kişide olabilir Tez aparın meni burdan Genişletmek için tıkla ... Aslında tek gerçek sendin simülasyonu başarıyla geçtin
sinan yüksel' Alıntı: Herkesin trollüğü kendi de sonra diyoruz 2.5 milyon üye var Kimin kim olduğu bilinmediği gibi hepsi aynı kişide olabilir Tez aparın meni burdan Genişletmek için tıkla ... Aslında tek gerçek sendin simülasyonu başarıyla geçtin
AIS Üye Genc007' Alıntı: Aslında tek gerçek sendin simülasyonu başarıyla geçtin Genişletmek için tıkla ...
ModX Moderator Konu Sahibi Genc007' Alıntı: Aslında tek gerçek sendin simülasyonu başarıyla geçtin Genişletmek için tıkla ... Ya bütün sırrı bozdun ya
Genc007' Alıntı: Aslında tek gerçek sendin simülasyonu başarıyla geçtin Genişletmek için tıkla ... Ya bütün sırrı bozdun ya
AIS Üye Genc007' Alıntı: Ya bütün sırrı bozdun ya Genişletmek için tıkla ... Sırlar bozulmak içindir.