ModX
Moderator
Fasonları güllümematicilerden daha tarz bulmaktayım efenimYani ben onların hepsiyim ama onlar benim parçalanmış halim.
İlluminatiyi yere indirdik ama biz inmedik
Biz değil illuminati
Fasonları güllümematicilerden daha tarz bulmaktayım efenimYani ben onların hepsiyim ama onlar benim parçalanmış halim.
İlluminatiyi yere indirdik ama biz inmedik
Biz değil illuminati
Sen yanlış anlamışsın.@TurkSaw Bir kişinin bu kadar farklı hesaplarla forumu çevirmesi kurallara aykırı bence.
Tabi ki forum kurallarının bencesi olmaz...
Ama 2 farklı hesaptan girdiği gerekçesiyle yani aynı kişi olduğu öne sürülerek banlanan üye var. Ör; Hindi hause...

Sen de bunu yedin?@TurkSaw Bir kişinin bu kadar farklı hesaplarla forumu çevirmesi kurallara aykırı bence.
Ama 2 farklı hesaptan girdiği gerekçesiyle yani aynı kişi olduğu öne sürülerek banlanan üye var. Ör; Hindi hause...

yok abi 3 tane hesapla girdim bir şey olmadı. 1 hesabım banlandı ama 2 hesapla devam ediyorum. aktif olan bu.@TurkSaw Bir kişinin bu kadar farklı hesaplarla forumu çevirmesi kurallara aykırı bence.
Kartal harun falan yazdın ya benim dedin onları sen sandıyok abi 3 tane hesapla girdim bir şey olmadı. 1 hesabım banlandı ama 2 hesapla devam ediyorum. aktif olan bu.

Sen öyle olabilirsin. Ama benim dediğim farklı. Yani ben hesap falan açmadım.yok abi 3 tane hesapla girdim bir şey olmadı. 1 hesabım banlandı ama 2 hesapla devam ediyorum. aktif olan bu.
Bir şey yok zaten. Bende 2 gündür anlatmaya çalışıyorumAhahahahah nicki mouseu neco sanmışım sorry![]()
misafir olarak yazan sen misin peki=Sen öyle olabilirsin. Ama benim dediğim farklı. Yani ben hesap falan açmadım.
Şimdi kullandığım hesabı bile ben açmadım
neco kartal mıydıAhahahahah nicki mouseu neco sanmışım sorry![]()

Sen ne diyon laBir şey yok zaten. Bende 2 gündür anlatmaya çalışıyorum

Yok değilmisafir olarak yazan sen misin peki=
neco kartal mıydı![]()

Bilmem benim yazdıklarım misafir olarak geliyorsa belki benim.misafir olarak yazan sen misin peki=
neco kartal mıydı![]()
Çıkış yapınca yazabiliyonBilmem benim yazdıklarım misafir olarak geliyorsa belki benim.
Nereye çıkayım?Çıkış yapınca yazabiliyon
Nerden biliyim yaNereye çıkayım?

Yanlış bir şeyler mi var?
Sen çıkış yap dedin ya o yüzden sordumNerden biliyim ya![]()
yanlış anlamış gibisinYanlış bir şeyler mi var?
Sen çıkış yap dedin ya o yüzden sordum

Yo yanlış anlamadım. Öyle gibi göründüm.yanlış anlamış gibisin![]()