İnternetten ilk alışverişim

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
İnternetten ilk alışverişim
Merhaba.
İlk defa internetten laptop alacağım alcağım site notebookadresi.com. Bu siteden daha önce bişi alan varmı bi sorun oldumu ve şuan bilgisayarım yok telefon ile şipariş ediceğim. Telefon ile 12 taksit yapabilirmiyiz. Ve kredi kartı numarası şifresi falan nasıl olacak.

Bi önemli sorum daha olacak;
bu laptobu alayımmı şuana kadar alıpta bı sorun yaşayan varmı laptop:www.notebookadresi.com/msi_ge60_0nd-454tr_i5-3230m_8gb_750gb_156_2gb_gtx660m_win8_notebook?ref=akakce bide laptobun yanında süper mouse+sırt çantası var(daha önce msi ge60 ile konu açtıydım ama şimdi alacağım kesinlesti son msi hakkında konu açtıp kusura bakmayın)

- - - Eklendi - - -

Kusura bakmayın Linki koyamadım mobilim kopyala yapıstır yapın lütfen

MaxiHan

Üye
sikayetvar.com da siteyi aratmani tavsiye ederim

MaxiHan

Üye
Bilmiyorum sikayetvar in sitesinde siteyi arat

MaxiHan

Üye
Vallaha iyi derim kotu cikar, kotu derim iyi cikar falan o yuzden kendin karar ver kardesim

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
Vallaha iyi derim kotu cikar, kotu derim iyi cikar falan o yuzden kendin karar ver kardesim

tamam yorum için saol. notebookadresi.com dan alışveriş yaapan arkadaşlardan yorum bekliyorum.

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar notebookadresi.com dan başka alışveriş yapan yokmu

Telefon ile yapmak yerine bir akrabanin evinden internet üzerinden alışverişi yap derim. Telefondan çok riskli

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
Telefon ile yapmak yerine bir akrabanin evinden internet üzerinden alışverişi yap derim. Telefondan çok riskli

ne gibi riski var mesala. Bide pazartesi günü okulda netten bakayım nasıl şipariş ediliyor kolaysa okulda tek başımada şipariş edebilirim belki.

-efşan

Üye
Havale ile yapmadığınız hiçbir alışveriş tehlikeli değildir, bir sorun olsa dahi düzelir mutlak.

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
İnşallah telefon ile sağsalim doğru laptobu şipariş edebilirim.

- - - Eklendi - - -

Notebookadresi.com dan heryere tıkladım ama kargo ücretinin ne kadar olduğunu bulamadım bilen varsa söylermisiniz