internetten bedava konuşmak(frin.com ayrıcalıgı)

Sponsorlu Bağlantılar

NobLe

NobLe

Üye
    Konu Sahibi
internetten bedava konuşmak(frin.com ayrıcalıgı)

arkadaşlar bu siteden internet üzerinden bedava konuşabiliyorsunuz ben bunu daha dün akşam haberlerde duydum ve sizlerle paylaşmak istedim. bu siteye üye olup internetten ister bedava konuşun ister bedava mesajlaşın sadece bu siteye üye oluyorsunuz. ben bunu sizlere resimlerle anlatıyorum resimleri var hepsinin üye olduktan sonra size bir mesaj gelecek sizlerde onu telefonunuza yükleyeceksiniz. çok kolay bir işlemden oluşuyor bunu tüm avrupa ülkeleri kullanıyormuş sizlerede tavsiye ediyoerum bende tam olarak bilmiyorum nasıl yapıldıgını ama ben sizlere haberde duydugum kadarını anlattım sizlerde biraz keşfetin arkadaşlar bu arada keşfettiklerininizi burada paylaşın lütfen çünkü herkes bir şey paylaşırsa tam bir bilgi oluşmuş olur şimdi,den herkese kolay gelsin ....!!!!!

• Beğen
Tepkiler: rasko_2

worldcild

Üye
paylaştıgın için sağol kardes......ozaman sömürelimmmmmmmmmmmmmmm::D:D:D:D

mavibereli

Üye
paylaşımın için saoll:islik

keremerson

keremerson

Üye
Bi sakatlık olmasın nası güvencez ??
Bu arada fring değilmiydi ??
Hani onay kodu geliyoya telefona onu tekrar siteye girdiğimizde site bizim telefondan istediği kadar kontör falan alabiliyo ve turkcell müşteri hizmetlerini arayınca bi itiraz kabul etmiyolar.. Nası güvencezki yani :( ?

Scofield™

Scofield™

Üye
bu konunun yeri yanlış:islik Sizlerden Gelen Yararlı Kaynaklara Gitmeli...:oke::ehe

--------------- Ekleme ---------------

Ya ben 6600 ımda çalıştıramadım! Lütfen Yadım Edin..:agla

sercan_bjk

Üye
paylaşım için çok saol kardeşim bakalım nasıl bişeymiş

MMK

MMK

Üye
Arkadaşlar 7610 A Olmuyo Mu Bu Yaaa!......

Üst Alt