UpOneTR
Üye
-
Konu Sahibi
-
N11 sen alışveriş yaparken paypal nakiti normal kart yerine yazıyoruz değil mi kabul etmiyorBen paypal nakit, ininal ce pay by me kullanıyorum. Özellikle ininal kullanıyordum ancak paypal çıkınca bıraktım. Paypal çok daha iyi. Hem parayı da geri çekebiliyoruz. Ayrıca paypal nakit ile geçen hafta 350₺ alışveriş yaptım n11 den. Gayet iyi yani. Bir deneyin
N11 sen alışveriş yaparken paypal nakiti normal kart yerine yazıyoruz değil mi kabul etmiyor
Bu kart geçersiz mi ne diyor acaba içinde para yok ondan mi yoksa uzun zamandır kullanmiyorum kapandimi
Nasıl alışveriş yapıyorsun nakitle ?
Üşeniyom şimdi yarin geri bakarım daPara yoktur o zaman. Hemen paypal nakit sitesine gir ve oradan kartı sorgula. Ya da kartı kullanıma kapadıysan aç oradan. Para olursa kart kapanmaz
Kabul etmiyor hacı sadece kredi kartı olacak diykBende ininal var oluyo, inİnal al veya paypal
Nasıl etmiyor ya? Kartları onaylattın mı siteden falan?Kabul etmiyor hacı sadece kredi kartı olacak diyk
Paybyme işe yaramıyor basbaya karta parada atmistim. 15 lira alamadimda içinde gitti kartında attım zatenNasıl etmiyor ya? Kartları onaylattın mı siteden falan?
Hacı zaten Paybyme ile olmaz ki. Visa Electron kart o. Sadece anlaşmalı sitelerde alışveriş yapılabiliyor onlarda çoğunlukla oyun siteleri ve Amazon.Paybyme işe yaramıyor basbaya karta parada atmistim. 15 lira alamadimda içinde gitti kartında attım zaten
HaHacı zaten Paybyme ile olmaz ki. Visa Electron kart o. Sadece anlaşmalı sitelerde alışveriş yapılabiliyor onlarda çoğunlukla oyun siteleri ve Amazon.
heryerde işe yaraytan bir kart paypal hesabı bile oluşturabilirsin , kredi kartının aynısının borçsuzu ne kadasr yüklersen o kadar harcayabilirsinHa
Hmmm
İninal ne ?
Bi kaç tane link atsaniza ininal kart için
Hangi bankalar destekliyordu ?
Şunu mu alicam ?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
evet ama para yükleyerek alıan 25 tl yüklemen gerekiyor. kart ücreti 5 tl = 25+5=30 tlŞunu mu alicam ?
Şuan 9 TL verdimevet ama para yükleyerek alıan 25 tl yüklemen gerekiyor. kart ücreti 5 tl = 25+5=30 tl
sonradan para yüklemen istersen 2 tl kart ücreti veirsin. 25+2= 27 tl ye yüklemey yapılıyor.
her ay 1 tl para keser para yoksa kartta para yüklediğin zaman toplu keser 4 ay yatırmadıysan 4 tl igbi.
kayıt yaptırınca yapar. kargo dan alm adım ancak migros , tansaş gibi biryerden alırken bu parayı vermen gerekiyor ki o kart boştur. yani içinde para yoktur.Şuan 9 TL verdim
5 lira kart için
4 kirada kargo di
Neyse gelsin bakalım aylık 1 lira sıkıntı yok kartta ismim yazacak mi ?
Nerde. Dolum yaptircam master alan her ATM ur mu teldeyim pek aradtiramuyim o yüzdende hemen aldım 9 lirayakayıt yaptırınca yapar. kargo dan alm adım ancak migros , tansaş gibi biryerden alırken bu parayı vermen gerekiyor ki o kart boştur. yani içinde para yoktur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?